Kaizers-kalas!

Onsdag kveld entrer hva mange mener er Norges beste liveband, Kaizers Orchestra, Enga-scenen på Øya. Se konserten direkte på P3-forsiden, og varm opp med Kaizers Orchestras P3Session. Kl 19.35 på onsdag skal igjen oljefatene, Janoves røst og Geirs strenger få gjennomgå, denne gang i Middelalderparken i Oslo. Lydverket og NRK stiller med kameraene parat for […]

Skrevet av:
Publisert 9:01 6 august, 2008

Kaizers Orchestra. Foto: NRK

Onsdag kveld entrer hva mange mener er Norges beste liveband, Kaizers Orchestra, Enga-scenen på Øya. Se konserten direkte på P3-forsiden, og varm opp med Kaizers Orchestras P3Session.

Kl 19.35 på onsdag skal igjen oljefatene, Janoves røst og Geirs strenger få gjennomgå, denne gang i Middelalderparken i Oslo. Lydverket og NRK stiller med kameraene parat for at også folk som ikke har fått seg billett til den sprengutsolgte festivalen kan ta del i festlighetene.

Opplev Kaizers-konserten i tillegg til en hel bråta andre, intervjuer, reportasjer, anmeldelser, nyheter og sladder på disse sidene. Kaizer-fantast, følg dessuten med utover høsten for Kaizers Orchestra-spesial på Lydverket Live på NRK1.

Lydverket har vært med Kaizers på kalas før. 18. februar i år lesset vi og bandet bussene med instrumenter, mikrofoner, kameraer og 100 håndplukkede fans for en intens og intim P3Sessions på Loppen i København.

Se bilder fra Kaizers i Køben her

«Enden av november», live på Loppen

Før konserten fikk noen av fansen stille sine egne spørsmål til bandet:

Lydverket besøkte Kaizers i studio i Berlin, under arbeidet med Maskineri

Tags: , , , ,

Del "Kaizers-kalas!"

Legg igjen en kommentar