Justin Bieber kjører ny stil. Foto: Promo

Justin Bieber kjører ny stil. Foto: Promo

Justin Bieber - "Die In Your Arms" (singel)

Justin safer

Middelmådig stilskifte fra Bieber.

Skrevet av:
Publisert 14:35 30 mai, 2012

Justin Bieber, eller rettere sagt megaapparatet rundt ham, er lure. En dag før hans gigantiske «hemmelige» konsert eksploderer på Operataket i Oslo, ble hans nyeste singel «Die In Your Arms» sluppet.

Justin har tydelig skiftet stil – for det trente Bieber-øret, vel å merke. For alle hatere er nok også denne singelen bare et nytt stykke søppel. Men Justin har gått fra fengende uptempolåter preget av tunge elektroniske instrumenter til å gjøre det litt mer organisk, som på den mer modne forrigesingelen «Boyfriend»s kassegitarriff.

Via den lander Justin denne gangen på en retrosoul-inspirert låt. Biebers tekster er sjelden mye å skryte av, og denne er like yndig og sukkerkledd som tidligere. Den nye stilen sikter imidlertid til de mer pubertale jentene og bærer preg av litt klein, temperert prating mellom slagene.

Die In Your Arms by Justin Bieber

«Die In Your Arms» lener seg på en så stabil musikkstil at det redder låta fra å feile helt. Selv om melodien er tam og beaten er hørt før, er den likevel så søt og koselig at den er umulig å slakte. Justin safer, men så handler jo det også om å berge seg i land, noe denne singelen gjør. Låta distraherer ikke og seiler med det inn på en likegyldig treer.

Jeg kan sikkert slappe av med en Solo og en Snickers-is til «Die In Your Arms», men det blir med dét.

Adiele Helen Arukwe

Tags: , , ,

Del "Justin safer"
 

40 kommentarer på “Justin safer”

 1. gjertrudov sier:

  Det er åpenbart at Adiele ikke lker Justin Bieber…

  Nå ja, det er ikke alltid like lett å være objektiv :)

  • Tom Weeee sier:

   En anmeldelse skal ikke være objektiv, snarere tvert imot. :)

   Dog er det nokså åpenbart at Adiele ikke er i Biebers målgruppe, og Lydverket er vel heller ikke et sted han bør forvente noe særlig. Det blir som å ta NMEs anmeldelse av One Direction seriøst. De mer smale cred-blekkene er ikke et referansepunkt hva gjelder kommersiell pop. 

   Blir spennende å se hva kritikerne som er mer mainstream mener om platen når den kommer. Da tenker jeg ikke bare på norske tabloidaviser, men også steder som Billboard, Entertainment Weekly, til dels Rolling Stone osv.

   • Anonym sier:

    Du har et poeng Tom, men dette er en anmeldelse av én låt. Jeg digger Justin og hadde jeg anmeldt «Boyfriend» for eksempel, hadde den fått en bedre karakter. Gleder meg også til plata og omtalene rundt den!

  • Anonym sier:

   Lykke til med å skrive en objektiv anmeldelse av noe som helst.

  • Anonym sier:

   Er faktisk super Bieber-fan, men bra det ikke skinner helt igjennom da:)

  • Anonym sier:

   Jeg er faktisk super Bieber-fan, men denne låta falt ikke helt i smak hos meg.

  • Anonym sier:

   Jeg er faktisk super Bieber-fan! En anmeldelse skal jo være subjektiv og denne låta falt ikke helt i smak hos meg. 

 2. Er det rart CD-salget og Platebransjen går til dundas? Fortsett å kjøp JB musikk :)

 3. Synes sangen Die In Your Arms er helt fantasisk, og har mange andre voksne Bieber-fans med meg. De som en gang hørte på Jackson five vil like denne :) Det er Scooter sin favoritt fra det nye albumet. Innrømmer gladelig å ha hørt den ikke mindre enn 40 ganger på halvannen dag :) GO BIEBER!!!! :)

 4. Synes sangen Die In Your Arms er helt fantasisk, og har mange andre voksne Bieber-fans med meg. De som en gang hørte på Jackson five vil like denne :) Det er Scooter sin favoritt fra det nye albumet. Innrømmer gladelig å ha hørt den ikke mindre enn 40 ganger på halvannen dag :) GO BIEBER!!!! :)

 5. Martin R sier:

  Nesten så jeg frykter den tittelen blir skremmende aktuell for Justin Bieber, om kaoset forsetter som nå på Operataket.

 6. Keyae VaL sier:

  denne artikkelen er utrolig DÅRLIG skrevet.
  hvem er denne såkalte journalisten til å dømme, spesielt bieber som faktisk har klart noe

 7. Adiele har åpenbart ikke skjønt at folk har forskjellig musikk-smak…
  Vell, det eneste denne artikkelen fikk meg til å skjønne er at forfatteren ikke HAR musikksmak i det hele tatt..
  «pubertale jenter»???……
  skift jobb snarest!!!!!!!!

  • Anonym sier:

   Med den kommentaren beviser du vel poenget hennes…

  • Markus Karlstad sier:

   Hvis du hadde skrevet riktig, hadde man kanskje tatt deg seriøst. Hvis det eneste artikkelen fikk deg til å skjønne, var at forfatteren «ikke har» musikksmak burde du trene litt mer på norsk gramatikk og rettskriving, noe som resten av kommentaren din underbygger.

   • stig anders Olstad sier:

    Og du burde kanskje ta en titt på kommareglene.

   • Anonym sier:

    Hahahaha!!! TYPISK å trekke frem grammatikk i en slik situasjon!!! Blir rett og slett litt flau her jeg sitter! 

    Hvorfor er det i dag blitt slik at alle MÅ være bedre enn andre?? Jaja… go have fun med grammatikken din du da! ;-)  

 8. Anonym sier:

  JUKS! Dette er jo jackson-låta »we’ve got a good thing going» fra motown-tida!! Og den er rett og slett voldtatt! Det er ikke snakk om å ha låne fra låta heller. Det er selve låta! de har bare fjerna Jackson, fjerna litt mer, miksa litt her og triksa litt her, og latt Bieber ødelegge resten. Dette er et hån!

 9. Anonym sier:

  JUKS! Dett er jo jackson-låta we’ve got a good thing going fra motown-tia! Og den er kraftig voldtatt av bieber og hans folk. Det er ikke snakk om å ha lånt. Det er selve låta. De har bare fjerna Jackson, fjerna litt mer, endra melodi, miksa og triksa og latt Bieber gjøre resten. Beaten, bassen, xylofonen og koringa er rett og slett kopiert fra jackson-låta!

 10. Anonym sier:

  En helt grei produksjon dette. Vil kalle det motown inspirert og en hyllest til hvor produsenten og justin finner inspiriasjonen sin. Lett, fluffy sommerlåt som kommer til å plage alle som ikke er Justin fans denne sommeren. Terningkast 5.

 11. Anette idsø sier:

  sorry, men ADIELE SKJERP DEG!! ER DU 2 ÅR ELLER?? jeg blir så skuffet av dere voksne som allti skal skrive hat mot JUSTIN! you now his name, but not his story!! så hør på den igjen og tenk deg om!! du trenger ikke like han, men respektere han! og du kommer ikke langt met et svar som: avise må skrive slik haterne og leser! herregud..skjerp dere! 

  • mathias sier:

   hva er greia med at beliebere ikke kan godta at folk har en annen mening om helten deres?

   selv syns jeg låta var bedre enn mye av det han tidligere har kommet med, men noe særlig bra eller catchy var den jo ikke. enig med anmeldelsen. 

 12. Sorry, men det høres ut som en dårlig blanding av noe som Bruno Mars kunne ha sunget, og en julesang..

  • Anonym sier:

   »sorry»…? HAHA!! Faen så dumt dette blir!!  »Sorry, men det ser ut som du har sæd i håret…» »Sorry, men du ser ut som en blanding av en kineser og en flodhest..» »Sorry, men du ligner på Gollum når du smiler…»  Ler for meg selv her asssss….!!! Likte du ikke sangen? Var den SÅ dårlig at du bare MÅTTE finne en artikkel og utdype dine tåpelige tanker med oss andre? Thaaaaaanks :-) Kom med flere inspirerende argumenter, takk!

 13. [...] Den tredje singelen fra den kommende langespilleren er en dansetung låt som du kan høre på sidene til Billboard. Da han var innom Norge slapp han for øvrig single nummer to, “Die In Your Arms”, som vår anmelder ga terningkast tre. [...]

 14. Har hørt begge låtene (Jackson 5) og Biebers… Sånn bortsett fra at Jackson rett og slett synger vanvittig mye bedre enn Bieber, så må jeg nok si at denne Die in Your Arms er svært nærme en rip-off. Vokallinjen varierer litt fra «orginalen», men akkopagneringen (forbehold om stavefeil), er så og si likt. Altså bakgrunnsmusikken… Ellers vil jeg bare si at det rett og slett er trist at folk kjøper, hører på, og liker dette. Og jeg mener jeg har full rett til å si det, ettersom jeg har rett til å ha en mening om hva jeg liker/ikke liker uten at jeg må bli kalt en «hater». Denne musikken synes jeg rett og slett er dårlig, fordi den mangler alle egenskapene god musikk etter min mening bør ha: en god vokalist, DYNAMIKK i sangen, en viss form for innovasjon (trenger ikke å finne opp hjulet på nytt, men hallo…), og en god tekst. Ingen av disse oppfylles av sangen, så etter en helt «objektiv» vurdering: Terningkast 1.

 15. Har hørt begge låtene (Jackson 5) og Biebers… Sånn bortsett fra at Jackson rett og slett synger vanvittig mye bedre enn Bieber, så må jeg nok si at denne Die in Your Arms er svært nærme en rip-off. Vokallinjen varierer litt fra «orginalen», men akkopagneringen (forbehold om stavefeil), er så og si likt. Altså bakgrunnsmusikken… Ellers vil jeg bare si at det rett og slett er trist at folk kjøper, hører på, og liker dette. Og jeg mener jeg har full rett til å si det, ettersom jeg har rett til å ha en mening om hva jeg liker/ikke liker uten at jeg må bli kalt en «hater». Denne musikken synes jeg rett og slett er dårlig, fordi den mangler alle egenskapene god musikk etter min mening bør ha: en god vokalist, DYNAMIKK i sangen, en viss form for innovasjon (trenger ikke å finne opp hjulet på nytt, men hallo…), og en god tekst. Ingen av disse oppfylles av sangen, så etter en helt «objektiv» vurdering: Terningkast 1.

 16. Anonym sier:

  Blir stadig overasket over hvor barnslig «voksene» folk kan
  være! Greit… dette er et sted hvor man skal diskutere… MEN: jeg kan bare ikke
  FORSTÅ at folk har så ekstreme behov for å uttale seg om noe de overhodet ikke
  har peiling på???

  Dette er tydeligvis en ekstreeeem lidenskap for mange, få
  jeg er meget glad at dere er i samme båt hele gjengen!

  Liker du ikke sangene hans? La være å hør på de! Liker du
  ikke tekstene? La være å bry deg! Liker du ikke han? SO WHAT?? Om det skal være
  slik at du skal diskutere og kritisere alle du ikke liker, kan jeg si deg en
  ting….: GRATULERER!! Du har herved et jævlig langt liv med klaging og syting foran
  deg!

  Om du ikke liker musikken hans, SO GET THE F’ OUT! Om du
  ikke liker Bob Dylan… Ransaker du også hans musikk for å finne noe å klage på?
  Leser du da alt om han på nettet for å fortelle folk at han er CRAP? Serr….dette
  blir for dumt. Om du ikke liker han så er det rett og slett så enkelt at du lar
  være å bry deg, da slipper både du og jeg å bruke opp unødvendig med tid til
  all klagingen og sytingen… Misfornøyd? SÅ LETT PÅ RÆVEN OG GJØR DET SELV!!!!!!!

  Og at LYDVERKET skriver: ‘’Biebers tekster er sjelden mye å skryte av’’…
  Personlig blir jeg rett og slett FLAU over hvor lite dere kan stoffet deres…
  Sangen Turn to you… er dette en dårlig tekst?? Sånn dønn?? Dette er til og med
  et veldig relevant tema for MANGE der ute! Den som sier at teksten til denne
  sangen er dårlig, kan jeg med hånden på hjertet si at jeg mener DERE DUMMER
  DERE I VINKEL UT! Om dere liker Bieber eller ei!!

  Og hva med sangene ‘’Pray’’
  og ‘’Believe’’?? Dårlige tekster..? Vell… JB er en flink fyr. At han
  opererer i en annen sjanger enn det DU setter pris på, gjør han ikke mindre
  talentfull!

  • Anonym sier:

   Ser meg desverre nødt til å bruke din egen logikk mot deg; annesofie, hvis du ikke liker musikk-kritikk, la være å lese den da!

  • Anonym sier:

   Annesofie, som tydeligvis er født i 1995, hvis du ikke liker musikk-kritikk så kan jo du bare la være å lese den?
   Beklager for at jeg tyvlånte logikken din.

 17. Anonym sier:

  Btw… 
  Adiele Helen Arukwe?? Utrolig dårlig skrevet, dessverre… Skal vi sitte oss ned og ta dette opp også? Komme med litt usakelige argumenter osv?? Dette er du god på, så dette skal nok gå lett for seg ;-)

Legg igjen en kommentar