Justice skal IKKE prodde Red Hot

Ryktene har løpt. Journalister har klødd seg i det skrantende hårfestet. Justice og Red Hot Chili Peppers? Sammen? Kan det være sant? Svaret var selvsagt nei. Ryktet som var på sitt sterkeste en gang i forrige uke hadde sannsynligvis utspring i et bilde i The Sun hvor Anthony Kiedis hadde på seg en t-skjorte med […]

Skrevet av:
Publisert 12:39 8 juli, 2008

abbey-road-ep.jpg

Ryktene har løpt. Journalister har klødd seg i det skrantende hårfestet. Justice og Red Hot Chili Peppers? Sammen? Kan det være sant? Svaret var selvsagt nei.

Ryktet som var på sitt sterkeste en gang i forrige uke hadde sannsynligvis utspring i et bilde i The Sun hvor Anthony Kiedis hadde på seg en t-skjorte med Justice-logo. Og dermed måtte Mixmag trå til med ekspertisehjelp.

Mixmag tok en kjapp telefon til sjefen i Justice sitt plateselskap Ed Banger Records, Pedro Winter. Hipster-guruen forklarte at det hele, som den kritiske leser skjønte alt i forrige uke, var en misforståelse. Ed Banger hadde sendt en pakke med Justice-merch som en hyggelig gest til Kiedis etter at han hadde tatt kontakt for å få Justice til å spille på sin egen festival som fengende nok går under navnet New American Music Union Festival. Justice kunne ikke spille, men Kiedis fikk som plaster på såret en pakke med noen klistremerker og skiver og greier. Og en t-skjorte, åpenbart.

Moralen er altså: Selv om en gruppe ikke skal spille på en festival, betyr ikke det at de skal produsere skiva til gruppa til artisten som står bak festivalen. Eller noe slikt.

Tags: , , , , , , ,

Del "Justice skal IKKE prodde Red Hot"

Legg igjen en kommentar