Jesse Jones og Moddi på P3

Du har en bugnende Lydverket-kveld foran deg. Poptroll fra Senja, rapper fra Groruddalen og røverhistorier med Thomas Felberg er bare noe av det. Rapperen Jesse Jones er siste grein på det frodige Tee Productions-treet. Snart kommer drabantbyprinsens debutalbum 12 blokker, 1 vei inn. I kveld tar Jesse med seg både makker Kenny Bong og eksklusiv premiere […]

Skrevet av:
Publisert 13:16 3 februar, 2010

Jesse Jones representerer. Foto: myspace.com/jessejonesoslo

Du har en bugnende Lydverket-kveld foran deg. Poptroll fra Senja, rapper fra Groruddalen og røverhistorier med Thomas Felberg er bare noe av det.

Rapperen Jesse Jones er siste grein på det frodige Tee Productions-treet. Snart kommer drabantbyprinsens debutalbum 12 blokker, 1 vei inn. I kveld tar Jesse med seg både makker Kenny Bong og eksklusiv premiere på den nye singelen ”Blir i city”. Om det er gangsta? Jeg har noen barn i Groruddalen som skyter deg med glede, hevder han på den i hvert fall.

Senjas Moddi albumdebuterer også straks. I kveld holder han releasefest på toppen av Oslo. Vi sender reporter Amund Grepperud for å sjekke nervene hans. Her kan de se Moddis videodagbok så lenge.

Dagen i dag er enda en dag for historiebøkene. P3s musikkarkeolog Thomas Felberg forteller hvorfor. I forrige uke fortalte han om Ozzy.

TV-reporter Kristin Winsents er konstant på leit etter ny musikk, og finner så visst gullkorn rett som det er. I kveld tar hun med et par av dem og spiller for deg. Lurer du på hva du hørte hos oss i går, kan du sjekke spillelista.

Lydverket-sesongen starter på NRK1 kl 23.15 i kveld også, med Biffy Clyro live, veldedighetsprat med Ole Paus og Tor Milde, samt Marina and the Diamonds. Bli enda klokere og se fine bilder fra opptaket her om du vil.

[youtube oro-y6pdv5c]

[youtube DUYWPAtyLeo]

Tags: , , , , ,

Del "Jesse Jones og Moddi på P3"

Legg igjen en kommentar