Spill video

- Jeg vil se Muse!

Det britiske pophåpet Ellie Goulding sjarmerte Hovepublikummet med festivalsmiger og akustiske låter. Se video!

Skrevet av:
Publisert 15:53 29 juni, 2010

Hver dag kl. 14.15 denne uken vil våre programledere Asbjørn Slettemark og Ruben Gran innta P3-scenen i campområdet og lede en spørsmål-og-svar-seanse med artister som spiller på årets Hovefestival. 

Hvem som stiller til disse artistmøtene har vi foreløpig ikke anledning til å røpe, men det loves store og høyt elskede navn. Med andre ord: Dette vil du ikke gå glipp av.

Først ut på festivalens åpningsdag var den unge, walisiske artisten Ellie Goulding, som BBC utropte til årets pophåp for 2010 og som toppet de engelske hitlistene tidligere i år med debutplaten Lights.

Hun brukte sjansen til å smigre de naturskjønne omgivelsene på Tromøya:

- Jeg har ikke vært på festivaler som er så vakre som dette før. Jeg er vant med mer regntunge og gjørmete festivaler fra Wales, med mindre indieband som spiller.

Vil vinne deg over

Goulding, som selv er for opptatt med å turnere til å gå på festivaler for moro skyld i disse dager, har sine sterkeste festivalminner knyttet til Reading for en del år siden.

- Metallica spilte, og System Of A Down. Det var veldig hardcore.

Goulding kunne også røpe at hun liker å spille på festivaler nettopp fordi publikum ikke nødvendigvis er der for å se henne.

- Det beste med å spille festival er at folk ikke er kommet for se deg, i motsetning til på klubbkonserter. Det er fint å kunne vinne folk over på min side.   

Ellie Goulding live på P3-scenen i Hoves campområde. Foto: Rashid Akrim, NRK P3

Ellie Goulding live på P3-scenen i Hoves campområde. Foto: Rashid Akrim, NRK P3

Etter praten gjorde Ellie Goulding akustiske versjoner av låtene «Under the Sheets», «Guns And Horses» og «Starry Eyed», og vi filmet naturligvis seansen. Du vil kunne se opptaket på disse sidene i løpet av dagen.

Vinn signert plate!

Vil du vinne et signert eksemplar av Ellie Gouldings album Lights, sier du? Enkelt. 

Send en mail til lydverketkonkurranse@nrk.no med postadresse vedlagt, og sett «Ellie» i emnefeltet. Fem vinnere kan se fram til å motta en hyggelig pakke i posten i neste uke.    

Tags: , , , , , , ,

Del "- Jeg vil se Muse!"
 

5 kommentarer på “- Jeg vil se Muse!”

  1. [...] løpet av uken kommer blant andre Ellie Goulding og Lars Vaular innom scenen – i tillegg til noen av de beste banda Urørt har å by [...]

  2. [...] Doubt (Build remix) Paramore – Brick By Boring Brick Ellie Goulding – Under The Sheets (live fra P3s campscene) Kvelertak – (live fra [...]

  3. anders sier:

    Ja, kan vi få høre dette da?

  4. Video ligger øverst i saken nå!

  5. Maren sier:

    ah! angrer mpå at jeg ikke fikk sett verken dette eller konserten hennes! MEN, jeg måtte jo stå foran på Paramore.. :p

Legg igjen en kommentar