Dre: – Jeg slipper Detox i år!

Hiphop’ens svar på Chinese Democracy: Detox skal komme i løpet av 2010. Påstår Dr. Dre. Dessuten slipper han singel med Jay-Z straks. I snart seks år har superprodusenten annonsert tredjealbumet Detox. En haug med forskjellige artister og andre produsenter har vært involvert i prosjektet som aldri har sett dagens lys, som skal følge opp klassikerne Chronic (1994) […]

Skrevet av:
Publisert 15:31 6 april, 2010

Dre

Hiphop’ens svar på Chinese Democracy: Detox skal komme i løpet av 2010. Påstår Dr. Dre. Dessuten slipper han singel med Jay-Z straks.

I snart seks år har superprodusenten annonsert tredjealbumet Detox. En haug med forskjellige artister og andre produsenter har vært involvert i prosjektet som aldri har sett dagens lys, som skal følge opp klassikerne Chronic (1994) og 2001 (1999).

Forventningene til tredjealbumet Detox har selvsagt vært skyhøye. I fjor ble en av låtene fra albumet brukt i en Dr. Pepper-reklame, men det er også det eneste verden har fått høre av albumet som etter hvert har utviklet seg til å bli et hiphop’ens svar på Chinese Democracy (Axl Roses’ siste Guns’n'Roses-album som tok 14 år å lage).

Rykter siden 2007
I februar 2007 fortalte Dr. Dre til radiostasjonen Power 106 at han hadde atten spor klare til albumet, og den gang skrøt han også av at han planla å gi ut hver eneste låt på albumet som singel.  I mai 2008 meldte også nettsiden AllHipHop.com at Detox endelig var ferdig, og samtidig begynte ryktene å spre seg om en påfølgende turne. Siden det har det stort sett vært stille. Da Dr.Dre i fjor annonserte at 2010 var året Detox skulle slippes reagerte derfor mange med skuldertrekk og mistro til at utgivelsen faktisk skulle skje.

- Jeg tror alle blir fornøyde
Sist søndag tok det hele en ny vending. Dr.Dre ble intervjuet på CNBC sammen med Interscope-sjef Jimmy Iovine, og fortalte da at Detox kom til å bli gitt ut i løpet av året.

- Jeg skal endelig slippe albumet mitt i år, og jeg tror alle kommer til å bli fornøyde med det, sa den legendariske produsenten, og la samtidig til at den flunkende nye låta «Under Pressure» med Jay-Z kommer som singel allerede innen fjorten dager.

Her kan du se hele intervjuet:

Tags: , , , , , ,

Del "Dre: – Jeg slipper Detox i år!"
 

1 kommentar på “Dre: – Jeg slipper Detox i år!”

  1. [...] soloalbum. Til trass for den lange ventetida har det ikkje mangla på optimistiske spådommar: Lydverket augna håp då Dre i eit intervju med CNBC våren 2010 varsla ny singel med Jay-Z, samstundes som han lova at [...]

Legg igjen en kommentar