Jay-Z varmer opp til Hove med fest i Oslo

Jay-Z er på vei til Norge for å spille på Hovefestivalens første dag. Men før han går på Hovescenen på Tromøya skal han muligens ta seg en fest i Oslo. Utestedet Cosmo i Vika i Oslo har sendt ut invitasjoner til «A Cosmo Night With Jay-Z» i dag, og arrangørene skriver at «fredag kveld fikk […]

Skrevet av:
Publisert 22:14 21 juni, 2008

Jay-Z varmer opp til Hove med fest i Oslo (foto: Universal Music)

Jay-Z er på vei til Norge for å spille på Hovefestivalens første dag. Men før han går på Hovescenen på Tromøya skal han muligens ta seg en fest i Oslo.


Utestedet Cosmo i Vika i Oslo har sendt ut invitasjoner til «A Cosmo Night With Jay-Z» i dag, og arrangørene skriver at «fredag kveld fikk vi en hyggelig forespørsel fra Jay-Z management (sic) om å avholde en fest for Jay-Z og hans entourage søndag kveld.» I følge invitasjonen blir festen av privat art, men «et meget begrenset antall billetter» legges også ut i døra.

Det blir i så fall ikke eneste festen Jay-Z og følget hans unner seg i løpet av turnéen. Svenske Aftonbladet har fulgt hakk i helene under Jay-Zs opphold i Sverige og rapporterer om både offisielle og uoffisielle partymoves fra Jigga etter konserten i Globen torsdag.

Tags: , , , ,

Del "Jay-Z varmer opp til Hove med fest i Oslo"

Legg igjen en kommentar