Jay-Z tolker Jay-Z i ny bok

Sliter du med å fatte hva «H to the izz-O, V to the izz-A /Fo’ shizzle my nizzle used to dribble down in VA» betyr? Trenger du hjelp til å høre gjennom The Black Album? Fortvil ikke!  Jay-Z skal leie deg gjennom egne tekster i sin kommende bok Decoded. I et intervju med radiostasjonen V-103, […]

Skrevet av:
Publisert 16:03 15 juli, 2009

Foto: NRK.no

Sliter du med å fatte hva «H to the izz-O, V to the izz-A /Fo’ shizzle my nizzle used to dribble down in VA» betyr? Trenger du hjelp til å høre gjennom The Black Album? Fortvil ikke!  Jay-Z skal leie deg gjennom egne tekster i sin kommende bok Decoded.


I et intervju med radiostasjonen V-103, bekreftet Jay-Z at han nå har inngått en bokavtale med forleggerene Spiegel&Grau.

- Jeg har en gjort en deal på en bok som heter Decoded, hvor jeg skal dekode alle alle tekstene fra skivene mine, fortalte verdens rikeste rapper.

- Jeg skal velge ut de låtene som er mest komplekse, de dobbelbunnede tekstene og de tingene som folk kanskje ikke har skjønt, eller som de har skjønt og vil ha bekreftlse på at de har forstått, utdypet han.

I forrige uke mente The New York Observer at Hove, som han kalles blant venner, var nær å signere en avtale på tre bøker med Spiegel&Grau og at avtalen skulle romme  en biografi, en businessbok og en bok som skulle sentrere rundt hans egne tekster.  Det synes altså som at New York Observer hadde ca 33% rett.

Jay-Z var i 2005 nær å slippe en biografi i samarbeid med MTV som gikk under arbeidstittelen The Black Book, men denne avtalen trakk rapperen seg fra i siste liten. Nå ser det altså ut til at han får sin bokdebut allikevel.

Tags: , , ,

Del "Jay-Z tolker Jay-Z i ny bok"

Legg igjen en kommentar