Jay-Z spiller inn låter til den nye Annie-filmen. (Foto: NTB/Scanpix)

Jay-Z spiller inn låter til den nye Annie-filmen. (Foto: NTB/Scanpix)

Jay-Z skriver låter for ny Annie-film

Rapperen som samplet den berømte kjenningslåten fra musikalen, står bak lydsporet til nyinnspillingen.

Skrevet av:
Publisert 10:24 25 mai, 2012
Willow Smith. (Foto: NTB/Scanpix)

Willow Smith. (Foto: NTB/Scanpix)

Jay-Z skal skrive en rekke nye låter for nyinnspillingen av musikalen Annie. Willow Smith, Will Smiths datter, skal spille hovedkarakteren Annie.

Les: Lydverkets Jay-Z-arkiv

Rapperen står bak lydsporet til filmen, melder Bust.

I 1998, slapp Jay-Z klassikeren «Hard Knock Life (Ghetto Anthem)», som samplet sangen «It’s the Hard Knock Life» fra musikalfilmen Annie som stammer fra 1970-tallet.

Se video om hitlåten lengst ned i artikkelen!

Annie ble omgjort til en film i 1982, hvor hovedrollen ble besatt av Aileen Quinn. Will Smith har bekreftet at datteren Willow vil spille hovedrollen i den nye filmversjonen av musikalen.

I et nylig intervju, uttalte Will Smith at han skal produsere prosjektet og at Emma Thompson, den britiske skuespilleren, skal skrive et nytt manus til musikalen.

«Whip My Hair» fra 2010 er Willow Smiths debutsingel. Hun er signert til Roc Nation, Jay-Zs plateselskap. Knees and Elbows er navnet på ungjentas debutalbum som slippes senere i år.

«Hard Knock Life (Ghetto Anthem)» er låten som gjorde Jay-Z til en internasjonal superstjerne. Se hele historien om hitlåten her:

Tags: , , ,

Del "Jay-Z skriver låter for ny Annie-film"
 

1 kommentar på “Jay-Z skriver låter for ny Annie-film”

  1. Anonym sier:

    Hva er det med Hollywoods enorme trang til å lage nyversjoner av alle gamle klassikere? For all del, den nye versjonen blir helt sikkert bra, men er det virkelig behov for enda en Annie-film??

Legg igjen en kommentar