-

Iskaldt pliktløp

Goldfrapp, Amfiscenen Diva uten gnist. Ryktene sier at Allison Goldfrapp nektet å entre Hoves amfi med mindre det befant seg minst 5000 mennesker blant publikum. Utsettelsen varte uansett til In Flames hadde gjort seg ferdig på Hovedscenen, og da bandet til slutt ga etter hadde det vel stimlet sammen omtrent 500 skuelystne på området. De […]

Skrevet av:
Publisert 0:59 28 juni, 2008

Goldfrapp, Amfiscenen

terning31.jpg

Goldfrapp. Foto: Kim Erlandsen, NRK P3

Diva uten gnist.

Ryktene sier at Allison Goldfrapp nektet å entre Hoves amfi med mindre det befant seg minst 5000 mennesker blant publikum. Utsettelsen varte uansett til In Flames hadde gjort seg ferdig på Hovedscenen, og da bandet til slutt ga etter hadde det vel stimlet sammen omtrent 500 skuelystne på området.

De fikk servert en kort, konsis og ikke spesielt inspirert konsert. Flere nesten-klassiske låter uteble («A&E», «Black Cherry» og en drøss fra debutalbumet Felt Mountain), og blandingen av skitten, kjølig elektro og den mer ruralt orienterte barokkpopen fra det nye albumet føltes i beste fall malplassert.

Høydepunkter finnes i nydelige «Caravan Girl», samt de to knyttnevene som avsluttet konserten – «Strict Machine» og «Train». Men med duoens på plate særdeles sexy musikk i bakhodet, var mangelen på tenning påfallende denne fredagskvelden.

Marius Asp

Tags: , , ,

Del "Iskaldt pliktløp"
 

4 kommentarer på “Iskaldt pliktløp”

 1. Adia sier:

  Goldfrapp<3 <3 Folk får si hva de enn vil..

 2. Jon Are Jensaas sier:

  Hva var dette for noe?
  Her har man kommet ens ærend fra det kalde nord for å få med seg dette vidunderbandet, også avspises man med 40 minutter?
  Alison-snuppa, hør her: jeg vet at du ikke syntes det var særlig kult at skinndressguttene på naboscenen holdt på en halvtime over tida. Å synge innledningstonene til «Utopia» og bli overdøvd av noen som spiller 200 meter unna er kjipt. At nabobandet i tillegg fyrer raketter midt i settet ditt er frekt. Enda verre: med alt dette styret holdt bøsemennene mange publikummere unna konserten din. Om jeg var i ditt sted, ville jeg vært temmelig sur på både In Flames-gutta (som prøver å ødelegge for konserten din), arrangøren (som ikke påser at spilleskjema overholdes), og kanskje til og med på publikum – som ikke møter opp når du skal opptre.

  Men Alison, det er publikum du opptrer for. Da du startet var vi kanskje litt over 1000. Vi hadde betalt for å se deg, og noen av oss hadde reist langt. Etter aksenten å dømme på publikum rundt meg, kom en hel gjeng fra Storbritannia! Man har lov å være skuffet om frammøtet ikke er som forventet. Men kjære, man kan ikke ta det ut over dem som faktisk kom!?

  For øvrig synes jeg dere ga en flott konsert. Men den skulle vært dobbelt så lang.

 3. Jonas Carlsen sier:

  konserten synes jeg manglet mange sanger fra det nye albumet, det er jo så utrolig bra! :P og avslutningen var dårlig, hun så kort og lavt gooodbye!»" som om det var noe mer, men så plutselig falt teppene og vi skjønte at det var over. ganske dårlig konsert må jeg si

 4. [...] In Blood – Death Priest Big Star – The Ballad Of El Goodo Santigold – Lights Out Goldfrapp – Rocket Love Is All – Repetition Serena Maneesh – Ayisha Abyss Andreas Grega [...]

Legg igjen en kommentar