Inferno!

Midt blant alle anorakkane, appelsinene og kvikk lunsj’ene, kan du i påsken sjå mengder av svartkledde metal-elskarar midt i Oslos gater. Onsdag 8. april startar årets Infernofestival, som er verdas største ekstrem metal festival, og den varer i 4 deilige påskedagar. Festivalen vart fyrste gongen arrangert i 2001, og den huser i år 45 band […]

Skrevet av:
Publisert 16:16 10 april, 2009

Midt blant alle anorakkane, appelsinene og kvikk lunsj’ene, kan du i påsken sjå mengder av svartkledde metal-elskarar midt i Oslos gater.
Onsdag 8. april startar årets Infernofestival, som er verdas største ekstrem metal festival, og den varer i 4 deilige påskedagar.


Festivalen vart fyrste gongen arrangert i 2001, og den huser i år 45 band fordelt på 9 scener i Oslo sentrum.
Så, for dere som ikkje har behov for å tyna det siste ut av Norges snødekte fjellheim og krampegå på ski i vonde sko, så kan asfalt og herleg knallhard musikk vera eit strålande alternativ.

I 2005 fulgte Lydverket Infernofestivalen til London for å sjå korleis dei skapar merksemd kring seg sjølve og musikken dei representerer.
Med seg til Camden hadde dei blant andre Enslaved som igjen hadde med seg store mengder fiskeutstyr og et gjør-det-selv suhsisett.

Tags: , , , , ,

Del "Inferno!"

Legg igjen en kommentar