Husk Lydverket i kveld!

Se bilder fra gårsdagens innspilling her!

Skrevet av:
Publisert 10:29 28 oktober, 2009

Foto: Rashid Akrim, NRK P3

Foto: Rashid Akrim, NRK P3


Lydverket-kvelden på NRK1 og P3 i kveld serverer eurodance, popdronninger og live både kosmisk kokain-soul og reggae.

Lydverket på P3 kl 20:03:

Nirvana og Guns N’ Roses er gjerne band som trekkes frem fra da 80-tallet ble til 90. Eurodancen var imidlertid sterkt tilstede på hitlistene, og var musikken det ble danset uhemmet til. Reporter Siril Heyerdahl tok en tidsreise tilbake til ungdomsklubben sammen med Technotronic.

På fjernsynet seinere i kveld, forteller den norske reggaeartisten Nico D hvordan han fikk en hit i reggaens vugge Jamaica. Han varmer opp på P3 med å by på en helt ny låt, live i studio. Verdenspremiere!

NRK1 kl. 23:15:

Sa-Ra Creative Partners var ikke bare oppsiktsvekkende i klesveien. De lagde også et hett liveshow for det stappfulle internasjonalen i går. I tillegg oppsummerte pop-prinsessen Annie og musikkjournalist Sigrid Hvidsten det musikalske 2000-tallet og den norske reggaegutten Nico D fortalte om hvordan det var å få en hit på Jamaica. Husk å få med deg det hele i kveld på NRK1, 23:15.

Her kan du se bildene fra gårsdagen:

( Se større bilder her )

Tags: , , , , , , , , , , , , ,

Del "Husk Lydverket i kveld!"
 

1 kommentar på “Husk Lydverket i kveld!”

  1. [...] This post was mentioned on Twitter by NRK Lydverket and Patrik Hamberg, Ruben Gran. Ruben Gran said: Ser frem til verdenspremiere, live i studio, med Nico D kl 20. Lang, lekker Lydverket-kveld: http://tinyurl.com/yj8tlsq [...]

Legg igjen en kommentar