Hurra! M83 til Hove

[youtube n5cgzcjqOtE] Etter et knippe diskutable Hove-bookinger, fra reprise med The Killers til drittbandet White Lies, ser det ut til at alvoret har begynt å synke inn nede i Arendal. Nå er franske M83, som med Saturdays=Youth stod for et av fjorårets mest lysende popøyeblikk, bekreftet til sommerens festival.  Jeg tillater meg, pompøst nok, å […]

Skrevet av:
Publisert 16:16 12 mars, 2009

[youtube n5cgzcjqOtE]

Etter et knippe diskutable Hove-bookinger, fra reprise med The Killers til drittbandet White Lies, ser det ut til at alvoret har begynt å synke inn nede i Arendal. Nå er franske M83, som med Saturdays=Youth stod for et av fjorårets mest lysende popøyeblikk, bekreftet til sommerens festival. 

Jeg tillater meg, pompøst nok, å klippe og lime fra min egen anmeldelse av skiva (les hele her): «M83s nye skive er først og fremst en rik, sammensatt og dønn romantisk rekonstruksjon av et tiår som ikke fantes, i det minste ikke skrudd sammen på dette viset. Med forbehold om at det hele bare er en drøm: Jeg forlanger ikke mer.» Sterk femmer.

En annen gladnyhet fra Hove-leiren: Uten de store faktene har Portland-artisten M. Ward (for mange best kjent som den halvdelen av She & Him som ikke er Zooey Deschanel) sneket seg inn på sommerens program. I forrige måned ga han ut sin sjuende plate, nydelige Hold Time, som jeg også har anmeldt – også den til fem solide øyne på terningen. Det drar seg med andre ord til i sør.

Lyd og bilde (videoen øverst i saken er forresten M83s «Kim & Jessie»):

M83 – «Graveyard Girl»

[youtube gY8iy8S0S4w]

M83 – «Don’t Save Us From The Flames»

[youtube BpT0rrtwpLg]

M. Ward – «Hold Time»

[youtube Brsw4znRq34]

She & Him – «Why Do You Let Me Stay Here?»

[youtube dtlO0RXktlo]

Tags: , , , , , , ,

Del "Hurra! M83 til Hove"
 

3 kommentarer på “Hurra! M83 til Hove”

  1. Spokane sier:

    For ikke å snakke om denne – beste låta jeg har hørt på omtrent fjorten år: http://www.youtube.com/watch?v=s3H9yMtf6Qw

  2. M sier:

    Kim & Jesse live er det fineste jeg har hørt (ligger på youtube).

  3. ragnhild sier:

    hvorfor, hvorfor skal ikke m83 til øya???

Legg igjen en kommentar