Huitfeldt på ditt felt

Den nye kulturministeren trengte rådgiverhjelp for å dele sin musikkinteresse.

Skrevet av:
Publisert 12:35 6 november, 2009

Anniken Huitfeldt (foto: Scanpix / Jon-Michael Josefsen)

Den nye sjefen trengte hjelp av rådgiverne sine da hun skulle overbevise Lydverkets lyttere om at hun har grep om rock. Ifølge Huitfeldt kom det ypperste fra deLillos og Raga Rockers. – Man blir sittende litt i det gamle etter Spotify…

- Når brukte du penger på musikk sist?
- Nei det gjør jeg jevnlig!
- Hva kjøpte du sist?
- Nei dét var Spotify. 100 kroner i måneden, sier vår nye kulturminister. Og på Spotify hører hun altså mest på gammel musikk. Hør Lydverket sjekke musikkinteressen – og hvordan Anniken Huitfeldt vil sikre nye generasjoner popartister:

kultur

- Det er kult med verlferdsstat og Arbeiderpartiet, men det er dette som er den nye velferden, starta Huitfeldt friskt, om Bergens-elektronika fra undergrunnen. Men etter det gikk det rett inn i traust norskspråklig rock som slo igjennom på 80-tallet. Bortsett fra at hun «syns Marit Larsen gjør det bra nå».

- Som alle andre i min generasjon er det pop og rock jeg tenker på når jeg tenker på kultur – akkurat som Trond Giske, forsikrer Huitfeldt. Som også sier hun kan klarer en «Sondre Lerche på skuldra».

huitfeldtaktuelt-484x322

Tags: , , , ,

Del "Huitfeldt på ditt felt"
 

3 kommentarer på “Huitfeldt på ditt felt”

 1. lise sier:

  virker veldig fake hun her når hun skal prate om musikk

 2. Kåre G sier:

  Hva politikere hører på er ikke så veldig viktig. Det er hvorvidt de ser viktigheten av øvingslokaler, konsertscener og slikt som betyr noe. tilrettelegging for at det er mulig å livnære seg som musiker.

  Vil heller at Huitfeldt jobber for det enn at hun sitter å oppdaterer seg på ny musikk.

 3. Eirik sier:

  «Som alle andre i min generasjon er det pop og rock jeg tenker på når jeg tenker på kultur»

  Friskt a gitt!!

Legg igjen en kommentar