How do you like Norway?

Det er spørsmålet mange bare tror er en dårlig klisjè, men som faktisk blir stilt til de fleste stjerner som avlegger steinrøysen vår et besøk. Men i tilfellet Beck var problemstillingen ikke helt på jordet da han inviterte til pressekonferanse før kveldens konsert på Hovefestivalens hovedscene. Beck har nemlig feriert i Oslo og Arendal de […]

Skrevet av:
Publisert 20:30 25 juni, 2008

Det er spørsmålet mange bare tror er en dårlig klisjè, men som faktisk blir stilt til de fleste stjerner som avlegger steinrøysen vår et besøk. Men i tilfellet Beck var problemstillingen ikke helt på jordet da han inviterte til pressekonferanse før kveldens konsert på Hovefestivalens hovedscene. Beck har nemlig feriert i Oslo og Arendal de siste fire, fem dagene sammen med kone og barn. Størst inntrykk gjorde Vigelandsparken.

Beck i perlehumør (foto: Rashid Akrim/NRK)

Den lille superstjernen sa seg også godt fornøyd med gårsdagens intimkonsert i Arendal, og fortalte at han med jevne mellomrom gjør konserter på bittesmå klubber i LA-området fordi det å se publikum i hvitøyet gir konsertene en helt annen nerve.

7. juli slipper Beck sitt nye album, Modern Guilt. Med seg som produsent på platen har han Danger Mouse, som kanskje er aller mest kjent som den ene halvdelen av duoen Gnarls Barkley. Etter mange år på majorselskapet Universal blir Modern Guilt Becks første utgivelse på XL-Recordings, og dermed er han i godt selskap med artister som The White Stripes, Radiohead og Vampire Weekend. Og Beck er svært fornøyd med den kunstneriske friheten han får fra sitt nye plateselskap, som er kjent som en svært artistvennlig label.

Tags: , , , , , , ,

Del "How do you like Norway?"

Legg igjen en kommentar