Hove slapp hemmelige headlinere

Atreyu er et av bandene klare for Hovefestivalen 2010 Hovefestivalen sier de har to store headlinere på plass, men hvilke band det er snakk om får ikke festivalen fortelle hvem er.  I stedet ble mindre metalband og en norsk popsensasjon bekreftet til festivalen. – Hva kan du si om headlinerne, Toffen? – De er spennende. Rock’n’roll med appell […]

Skrevet av:
Publisert 19:41 10 november, 2009
atreyu
Atreyu er et av bandene klare for Hovefestivalen 2010

Hovefestivalen sier de har to store headlinere på plass, men hvilke band det er snakk om får ikke festivalen fortelle hvem er.  I stedet ble mindre metalband og en norsk popsensasjon bekreftet til festivalen.

- Hva kan du si om headlinerne, Toffen?
-
De er spennende. Rock’n'roll med appell til både unge… og litt eldre.
- Hvor plasserer de seg  forhold til dem dere hadde sist, som Killers og Faith No More?
- De har mye av det samme uttrykket, ja.
- Kommer Muse?
- Hehe, nei det kan jeg ikke svare på, svarte Toffen Gunnufsen i dag.

Toffen og hans britiske sjef hadde flydd inn til Oslo i dag for å fortelle pressa at de flytter festivalen sin til samtidig som Roskilde. Ellers kunne de ikke fortelle så mye mer, sjøl om de skulle ønske de kunne gitt oss to av headlinerne.

Metalcore
Istedet for store navn fikk de fremmøtte presentert en liten samling av ikke fullt så store navn som neppe skaper enorm rift om ukespassene med det første, men som definitivt vil glede metalfansen.  I tillegg til Gallows ble den nordnordske popsensasjonen Kråkesølv, som den siste uka har fått svært gode kritikker for sin debutplate «Trådnøsting» bekreftet til neste års Hovefestival. De får følge av de canadiske garasjepunkerne i Japandroids, de tre amerikanske metalcorebandene As I Lay Dying,  Everytime I Die og Atreyu samt Peter Silbermans tidligere soloprosjekt The Antlers.

Hove flyttes
Hovefestivalen flyttes altså i 2010 til samme uke som Roskilde, og går av stabelen 30. juni til 3.juli. Festivalen håper å trekke større band til å spille på både Hove og Roskilde.

Her kan du lese musikksjef Mats Borch Bugges dom over årets Hovefestival , og her kan du lese alle Lydverkets anmeldelser fra Hove 2009.

Her kan du i tillegg se  konserter med blant annet The Cool Kids, Yeasayer, Ida Maria og Panic At The Disco fra fjorårets Hove, altså Hove ’08.

Tags: , , , , , , , , ,

Del "Hove slapp hemmelige headlinere"
 

5 kommentarer på “Hove slapp hemmelige headlinere”

 1. Petter sier:

  Gjetter at en av headlinerne er Them Crooked Vultures

 2. Anonym sier:

  fette nais

 3. hanna sier:

  hvis det er Them Crooked Vultures så skal jeg dit hvertfall

 4. Anonym sier:

  ligger veldig i kortene at det er Them Crooked Vultures , bandet har blant annet sagt de skal turnere hardt til sommern.

 5. Nicolay sier:

  Men kan Them Crooked Vultures regnes som en headliner? De består jo av store musikere, men jeg føler ikke at bandet er headlinermateriale allerede av den grunn.

Legg igjen en kommentar