- Hopp ut i mørket

Team Me takker Urørt for suksessen – og kommer med tips til de som ønsker å nå ut med musikken sin.

Skrevet av:
Publisert 17:11 27 juni, 2012
Team Me på scenen i London. (Foto: Silje Strømmen, NRK P3)

Team Me på scenen i London. (Foto: Silje Strømmen, NRK P3)

Lydverket møtte Marius Drogsås` Team Me på årets Hovefestival. Elverum-bandet startet opp med å spille på Urørtfinalen i 2010 og slapp debutalbumet To The Treetops året etter.

Se video øverst i saken!

Sjekk ut: Team Me på Urørt
Video: Se Team Me opptre på Urørtfinalen 2010
Les: Team Me anmeldt av Kim Klev på årets Hovefestival

Ting gikk veldig fort etter albumslippet – de ble Spellemannpris-nominert i 2012 og fikk turnert Europa rundt. Nå blir det lagd en dokumentar om deres ferd til Japan. Det er vanskelig å komme bort i fra at det er en suksesshistorie vi er vitne til.

- Inngangsbilletten var jo Urørt. Det har hjulpet oss masse. «Promoen» på debutplaten vår startet allerede i 2010 da vi ble listet på P3. Urørt har vært helt gull for oss, sier Marius Drogsås til Lydverket.

Drogsås vet hvordan det er å ha en drøm om å slippe musikken sin: – Jeg vet hvor skummelt det er å sitte med en knippe låter som du selv syns er bra, men at man ikke har opparbeidet seg selvtillit til å vise det til noen. Det er dritskummelt, men det er bare å hoppe ut i mørket.

Tags: , , , , , , ,

Del "- Hopp ut i mørket"
 

2 kommentarer på “- Hopp ut i mørket”

  1. Team me har på kort tid blitt en av mine favorittband så nytt album høres megasweet ut. Godt å høre at de kommer til å bruke god tid på albumet så dette tror jeg blir kjempebra!

  2. [...] Les hele saken: – Hopp ut i mørket [...]

Legg igjen en kommentar