Hør nye Yeasayer

Om en måned spiller de på scenen til Lydverket. Om ei uke kommer plata «Odd Blood». Nå kan du høre den her. Yeasayer overbeviste de fleste som hørte debuten «All Hour Cymbals» for to år siden. Siden den gang har de gått vekk fra de keltiske og afrikanske inspirasjonskildene, og heller gravd seg ned i […]

Skrevet av:
Publisert 9:55 1 februar, 2010

Foto: Secretly Canadian.com

Om en måned spiller de på scenen til Lydverket. Om ei uke kommer plata «Odd Blood». Nå kan du høre den her.

Yeasayer overbeviste de fleste som hørte debuten «All Hour Cymbals» for to år siden. Siden den gang har de gått vekk fra de keltiske og afrikanske inspirasjonskildene, og heller gravd seg ned i platebunker fra 80-tallet, samt skaffa seg flere synther og trommemaskiner. Sjekk ut hvordan «Odd Blood» høres ut nå, ei uke før den er i butikken.

Hør plata her

Brooklyn, New York-bandet legger ut på en omfattende USA og Europaturné på fredag, og skal spille nærmere 60 konserter de neste tre månedene. En av gigene som ikke står oppført på turnélista er den de har hos Lydverket, på Internasjonalen i Oslo den 2. mars.

Tags: , ,

Del "Hør nye Yeasayer"
 

4 kommentarer på “Hør nye Yeasayer”

 1. Ban sier:

  Jeg har dessverre alt hørt den, og den er katastrofalt dårlig. Videoen over er dog fin.

 2. Christian sier:

  Takk for informasjon om gig på Internasjonalen. Genial plate synes jeg. Det er verdt å nevne at plata allerede ligger ute for salg på http://www.yeasayer.net med instant download i formater som flac, Apple Lossles og mp3.

 3. Cato sier:

  Katastrofalt dårlig?!? Det er helt fantastisk bra! Jeg blir overrasket om den ikke ender opp som en av de tre-fire beste platene dette året.

 4. Simen sier:

  Selv om singelen er forhånndsvist gammel er den fantastisk bra! Endelig har p3 tatt til fatte og lagt på en av listene. stå på!

Legg igjen en kommentar