Hockey-feber i Hoveleiren

Frå portland, Oregon kjem Toffen Gundersen si nye favorittgruppe. Det er eit band som består av fire unge karar, som fant ut at det var like greit å produserte debutplata si sjølv. Og amerikanerane i Hockey er altså dagens nye tilskudd på plakaten. Dei fire unge herremennene i Hockey har vert på manges lepper den […]

Skrevet av:
Publisert 12:05 23 januar, 2009
Foto: MySpace

Foto: MySpace

Frå portland, Oregon kjem Toffen Gundersen si nye favorittgruppe. Det er eit band som består av fire unge karar, som fant ut at det var like greit å produserte debutplata si sjølv. Og amerikanerane i Hockey er altså dagens nye tilskudd på plakaten.

Dei fire unge herremennene i Hockey har vert på manges lepper den siste tida. Både Hove`s eigen Toffen, DJ Rob Da Bank og den nye sjefen i EMI har alle uttalt at dette er eit band med stor framtid forann seg.

Plata Mind Chaos frå 2008 blei til i eit mørkt kjellerlokale, der bandet sjølv var produsentar. Og plata er ikkje så verst heller. Så det er berre å såenne på seg skøytene og forberede seg på at Hockey-feberen berre vil stige utover våren. Og ifølge rykter er det eit nokså bra liveband vi har med å gjere også.

Har du ikkje høyrt om Hockey, då burde du sjekke dei ut på MySpace. Eller kjøpe plata såklart.

Tags: , , , , , , , , , ,

Del "Hockey-feber i Hoveleiren"

Legg igjen en kommentar