Metronomy, Teltet -

Hjertelig takt

Hysterisk dansbar elektrovarme fra en av Storbritannias uoppdagede perler.

Skrevet av:
Publisert 23:08 24 juni, 2009

Metronomy, Teltet

terning56

Metronomy. Foto: Tom Ivar Øverlie/NRK P3

Metronomy. Foto: Tom Ivar Øverlie/NRK P3

Hysterisk dansbar elektrovarme fra en av Storbritannias uoppdagede perler.

Metronomy skulle vise seg å bli en av Hoves så langt mest overraskende positive livebekjentskaper, for med to variable album bak seg og et broket liverykte kunne dette gå alle veier. Kvartetten skulle derimot vise seg å overbevise stort, for hjulpet av lassevis med sjarm, hvass kastratsang og tilløp til saksofonspilling fenger de alle med sine godhjertede krysning av Devo, Bloc Party og temalåten til dataspillet Bubble Bobble.

Nå permanent utvidet med den kvinnelige trommeslageren Anna Prior og bassist Gbenga Adelekan (det nærmest man kommer en mannlig Grace Jones) velter de ut sjarmbomber som «Trick Or Treatz», «A Thing For Me» og «Radio Ladio» med bombastiske bassganger, nestentakt-trommer og énnotessynthsoloer.

Hoiet frem av et ekstremt entusiastisk publikum (som jubler bare det kommer en arpeggio-loop) tar britene frem det beste i seg, og dette resulterer i en duvende hyggestund som sitter i lenge.

Jørgen Hegstad

Tags: , , ,

Del "Hjertelig takt"
 

2 kommentarer på “Hjertelig takt”

  1. stikkan sier:

    Hei!
    Det merkes at IT-Ansvarlig i NRK har reist til Hove med RadioResepsjonen. Det er jo bare krøll på sidene her. Bokstaver går inn i hverandre, store tomme felt øverst på sidene og rotete lay out. Whats up?
    s

  2. [...] ANMELDER Little Boots Slipknot, Hovescenen M. Ward, Amfiscenen Metronomy, Teltet Enslaved, Hovedscenen The Gaslight Anthem, [...]

Legg igjen en kommentar