Herregud, så flaut

Herregud, så flaut

Wyclef Jean vil bli president, Enrique Iglesias vil p***. Få med deg musikken som får deg til å rødma.

Skrevet av:
Publisert 14:19 3 november, 2010

Wyclef Jean er ute med EP’en If I Were Predident: My Haitian Experience. Flaut? Ja. Den subtile tittelen speler på Wyclefs kampanje for å bli president på Haiti etter at øya vart råka av jordskjelv i januar i år, og singelen Election Day inneheld skarpe politiske analyser typen:

Immigration, socialism, capitalism, racism, health care, welfare. Seems that nobody cares. E-business, corporation, small business, taxation, unemployment, education, my generation.

På kornet, altså. Høyr heile låta her.

Ein annan som er ute med ny låt er Enrique Iglesias. «Tonight» har med Ludacris på laget. Og: Kva pokker skjedde? Har Ludacris hatt dårleg innflytelse? Kan kven som helst plutseleg sei kva som helst? Og gjenta det omtrent 140 gongar i løpet av tre refreng? Kvar er det blitt av han som sang han kunne vera helten din?

Nok ei reality-stjerne har no meldt sin overgang til popmusikken: Kim Kardashian er i studio, melder TMZ. Blir det Paris Hilton-flaut? Eller endå verre – Heidi Montag-flaut?

Vekas flauaste er likevel Kanye West. Han har ikkje spelt inn song. Eller video. Men han har spreidd bilete av kjønnsorgana sine. Følg denne linken på eige ansvar.

For å feira det flaue: Her er ei samling av redaksjonens flaue favorittar.

Ol Dirty Bastard og Macy Gray covrar «Don’t Go Breaking My Heart». NB! Må høyrast!

Electric Six veit akkurat kva knapper å trykka på i «Danger! High Voltage». Heldigvis er ironi eit stikkord i denne samanhengen.

Kor ironiske Guns n’ Roses er, er vanskelegare å vita. Videoen til «Estranged» varar 9 min 50 sek, men det er lov å klikka seg fram til 9:30 for ei skikkeleg flauhetstripp.

Boyband er i utgangspunktet kleint, og Another Levels «Freak Me» er omtrent så ille du kan få det. Let me lick you up and down till you say stop, sunge firstemt, oppsummerer vel det meste.

Kongen av flauhet må vera William Shatner. Med spoken word-coverversjonar av låtar som «Mr. Tambourine Man» og «Lucy in the Sky with Diamonds». Ein evig klassikar er «Rocket Man»:

Oppdatering: Shatner er framleis konge:


Les om Eva Longoria-rap og andre pinligheter her!

Tags: , , , , , , , , , , , ,

Del "Herregud, så flaut"
 

9 kommentarer på “Herregud, så flaut”

 1. Tykje sier:

  kan vel ikkje si at Macy Gray og Ol’ Dirty Bastard sin sang va flau. den va og e jo HEILT NYDELI!!!!!

 2. Moosa sier:

  William Shatner har jo ingenting med flauhet å gjøre, det (han) er en renspikka klassiker.
  Gjort med så mye glimt i øyet at flauhet ikke er på topp hundre av ord som detter inn i hodet når man ser dette. Case in point:

  http://www.youtube.com/watch?v=F7DYbDoh0R8&feature=related

  Og hvordan har det seg at Another Levels Freak Me er så forferdelig og svett, men originalen fra Silk (1992) er ganske fet, til tross for å være (gulp) akkurat like svett?

  http://www.youtube.com/watch?v=SyFX1gt0GYE

  • Da Shatner platedeburte i 1968 var det i fullt alvor, og han var flere ganger ute og forsvarte stilen sin. Selv om han har tøyset med det i nyere tid, blir det litt som når Finn Kalvik stilte opp i Finn Kalvik-nyhetene i Åpen Post; etter lang tids mobbing, hadde han ikke noe valg.

   • Moosa sier:

    Jeg ser det ikke sånn i det hele tatt. At han har forsvart stilen er selvsagt en del av hele greia. Adam West fra den gamle Batman-serien er også stolt av det han gjorde i den serien (tidenes morsomste serie), men det er ingen tvil om at han er in on the joke og at han har vært det hele tiden. Det skjønner man hvis man ser en eneste episode. Og det er ikke fordi han er blitt parodiert og gjort narr av i family guy osv. Bare fordi noe er fjollete betyr det ikke at man ikke kan være stolt av det. Shatner er vel tidenes mest deadpan fyr, og de greiene der er ment som en vits, uansett hva han har uttalt om det. Det som gjør vitsen virkelig bra er jo at han aldri har innrømmet at det er en vits. Om bare det samme hadde vært tilfelle i case file Kristian Valen…

 3. Moosa sier:

  Og når man først er inne på diskusjonen spøk/ikke spøk, hva er analysen av Pat Boones No more mr Nice guy, her representert ved Enter Sandman:

  http://www.youtube.com/watch?v=z67IqrmygZY&feature=related

  Adam West eller Kristian Valen?

Legg igjen en kommentar