Hello Oslo!

Øyafestivalen er offisielt i gang, og hva er vel et mer passende startskudd enn å la The Disciplines fremføre radiohiten «Oslo» på toppen av festivalens vertsby? Og det er ingen hvilken som helst versjon de byr på heller! Utstyrt med chilinøtter, et glass isbiter og en heltent vokalist, tok The Disciplines låten til helt nye […]

Skrevet av:
Publisert 14:07 6 august, 2008

Øyafestivalen er offisielt i gang, og hva er vel et mer passende startskudd enn å la The Disciplines fremføre radiohiten «Oslo» på toppen av festivalens vertsby?

Og det er ingen hvilken som helst versjon de byr på heller! Utstyrt med chilinøtter, et glass isbiter og en heltent vokalist, tok The Disciplines låten til helt nye høyder. Bokstavlig talt.

The Disciplines’ historie burde være velkjent nå. Bandet består av tre eks-Briskebymedlemmer som har funnet en musikalsk sjelevenn i vokalist Stringfellow (The Posies). Blandingen har vist seg uimotståelig for blant annet NRK P3s musikksjefer, som har gitt bandet hyppig rotasjon på eteren.

Sjekk også ut da Lydverket fulgte inn i studio med The Disciplines under innspillingen av debutskiva Smoking Kills.

Torsdag kl 16:10 spiller Ken Stringfellow og co. på Øyafestivalens Engascene.

Tags: , , , ,

Del "Hello Oslo!"
 

2 kommentarer på “Hello Oslo!”

  1. snickers sier:

    Herlig!!!!

  2. Kjersti sier:

    Det var helt sinnsykt å få med seg The Disciplines som oppvarminsband på REM-konserten i Begen. Noe av det beste jeg har sett og hørt. gleder meg stort til å følge med bandet videre!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Legg igjen en kommentar