Helgelyd med Ingrid Olava.

2010 ligger an til å bli nok et år i Ingrid Olavas navn. Dette er hennes helgesoundtrack. With every heartbeat- Robyn. Tar livet av meg hver gang. Gjør meg feststemt, melankolsk og knallhard på én gang. I don’t look back! Try sleeping with a broken heart – Alicia Keys. Powerpop som forjener all skryten den […]

Skrevet av:
Publisert 13:37 26 desember, 2009
Foto: MySpace/Ingrid Olava

Foto: MySpace/Ingrid Olava

2010 ligger an til å bli nok et år i Ingrid Olavas navn. Dette er hennes helgesoundtrack.

With every heartbeat- Robyn.

Tar livet av meg hver gang. Gjør meg feststemt, melankolsk og knallhard på én gang. I don’t look back!

Try sleeping with a broken heart – Alicia Keys.

Powerpop som forjener all skryten den har fått. Imponerende å produsere musikk som oppleves så tung, men likevel enormt catchy på én gang. Blir årets klinedans på nyttårsaften.

Piss Factory- Patti Smith.

Den ultimate «I’m gonna get out of here and be someone»-låta om flukt fra småby til storby, fra å være en «nobody» til å bli stjerne. Patti’s debutsingel. Helt rått og kickstarter alltid helgen.

Lady with the braid- Dory Previn.

En usannsynelig morsom country-pop-sang som i all hovedsak går ut på at jeg-personen prøver å overbevise en mann om å overnatte uten å miste verdigheten. Det går ikke så bra. Et selvironisk must for alle blide jenter.

To Love Somebody- Nina Simone.

Perfekt avslutning på kvelden. Man trenger ikke danse til denne låta for å se bra ut, det holder å svaie. Om voldsom kjærlighet sunget av verdens beste stemme.

Del "Helgelyd med Ingrid Olava."

Legg igjen en kommentar