Har Mew forsvunnet i skogen?

Lydverket dro til New York for å sjekke om Mew hadde rotet seg bort i innspillingsjungelen

Skrevet av:
Publisert 13:44 13 mai, 2009

Danske Mew fikk suksess både blant kritikere og publikum med sin svevende, kunstferdige space-poprock  tidlig på 2000-tallet. Men så ble det stille. Lenge. Nå har Mew brukt fire år på å ferdigstille et nytt album, og datoen for utgivelse blir stadig flytta. Lydverket dro til New York for å sjekke om Mew hadde rotet seg bort i innspillingsjungelen.

De elskede danskene har hatt flere radiohits i Norge, som «Am I Wry? No», «Special» og «Comforting Sounds», men siden 2005 har intet nytt kommet. Det siste på ryktebørsen er at albumet kommer i august, da Mew også skal spille på Øya-festivalen. Hva tror du selv? Har Mew gått seg bort i jakten på det perfekte?

Tags: , , , , ,

Del "Har Mew forsvunnet i skogen?"
 

2 kommentarer på “Har Mew forsvunnet i skogen?”

  1. Katzenmew sier:

    Jeg har ventet på denne releasen i to år nå, og håpet inderlig (langt inn i muskelfibre og beinmarg osv.) at den skulle slippes sist jul. Siden mew har et noe sakralt og englete snø-fryse-på-nesetippen-i-en-betongby-aktig preg over seg, håpet jeg på en ny «julemew». Mju, mju..? :3 Men neida! Ryktene skal ha det til at det blir i august, og det har jeg et lunkent forhold til. Plater skal slippes etter det sound de har. Dersom mew har det samme julekrydderet i soundet sitt, er det helt grusomt å slippe den nye platen på sensommeren (*hyl*). Dersom de har totalt forandret soundet og imagen (om du vil) så funker det kanskje med timingen, men…Da blir jeg ytterst skeptisk til hvordan de vil ende opp med å låte (*hyle mer*). Nu, vel. Tiden vil vise. Uansett tror jeg at de kommer til å dukke opp før eller senere (forhåpentligvis i november/desember!!!) og overraske med noe bra. Med andre ord; jeg tror ikke nødvendigvis at de har forsvunnet inn i skogen for å bli der ad infinitum, men for å sikre kvaliteten på musikken sin. Nå er det bare å håpe at tidens mengde korrelerer med kvaliteten. Krysser fingrene!!! =)

  2. frenger numba 1 sier:

    Slutt å syte, Katzenmew! Mew er og forblir fantastisk, og den nyeste singelen er som himmelsendt. Dette blir så mye bedre enn perfekt!

Legg igjen en kommentar