Han remikser Kari Bremnes og Åge

«Fire pils og en pizza» har blitt en hit på nytt – i diskoversjon. Her er mannen som remikser norsk folkeeie. Åge sjøl digger det, nå står Bremnes for tur. Jens Fougner har tidligere blitt omtalt som «OL-remikseren» til Åge Aleksandersen og brettkjører Kjersti Buaas, og har blitt omtalt på blogger under navnet Banana Fetcher. Her er mannen […]

Skrevet av:
Publisert 21:05 23 februar, 2010

Fotomontasje: Siri NM (foto: scanpix)

«Fire pils og en pizza» har blitt en hit på nytt – i diskoversjon. Her er mannen som remikser norsk folkeeie. Åge sjøl digger det, nå står Bremnes for tur.

Jens Fougner har tidligere blitt omtalt som «OL-remikseren» til Åge Aleksandersen og brettkjører Kjersti Buaas, og har blitt omtalt på blogger under navnet Banana Fetcher. Her er mannen som tar «Fire pils og en pizza» ut i discoverdenen – og som nå holder på å gjøre det samme med visesanger Kari Bremnes.

- Fornøyd Åge
- Jeg er mest stolt av tilbakemeldinga Åge selv ga, sier remikser Jens.
- Jeg banka forsiktig på backstagen hans en gang han spilte i Oslo. Jeg var redd for å få kjeft for brudd på åndsverksloven, men til min overraskelse sa han: «Det hærre e sjiiit bra!»

Her er Jens’ remiks: FirepilsBananaFetchersEdit

Som Lydverket skreiv i forrige uke, har altså brettkjører Kjersti Buaas også lagt sin elsk på versjonen. Og nå har DJ-veteran Rune Lindbæk laget sin versjon av Jens’ remiks. En remiks av remiksen, altså:
4 Pils (Kokosnøttn vs Lindbæk)

- «Fire pils…» er en knallbra låt som jeg syntes det var på tide å bringe fram i lyset igjen. Dessuten ville jeg imponere mitt remix-idol Todd Terje. Noe jeg klarte!

Jens Fougner

Jens Fougner

Her er sangen av Leonard Cohen med Kari Bremnes han holder på med, som skal få en lignende disko/houseinnpakning. Jens remikser også en innspilling gjort av det norske koret Gli Scapoli.

- Åge-versjonen min er blitt hørt på klubb i Berlin, og i halfpipen i Vancouver. Det er moro at den lever sitt eget liv, sier Jens, som etter at han lagde remiksen har tatt navnet Jens Kokosnøtt («jeg liker frukt»). Han har tidligere jobba mer med egen musikk, og den musikken kan du blant annet høre her:

www.myspace.com/mearetheworld
www.myspace.com/jensfougner

Åges original? Den er jo sånn her: FIREPILSORIG

Tags: , , ,

Del "Han remikser Kari Bremnes og Åge"
 

9 kommentarer på “Han remikser Kari Bremnes og Åge”

 1. Martin sier:

  Artig remix, bare synd at myspacelinken til Fougner ikke bringer meg noe sted.

 2. julie sier:

  utrolig kult!!

 3. Siri Narverud Moen sier:

  Veit ikke helt hva som var feil istad – lenka funker nå.

 4. Jonn Fonn sier:

  Helligbrøde! men kult. Mer fra Jens, nå!

 5. [...] Han remikser Kari Bremnes og Åge [...]

 6. Umph-Umph sier:

  Jorra, var kul den her, men syns bass gitaren hørtes alt for programmert ut. Og så var det vel noen partier hvor beaten datt litt ut av takt, noe som det ikke finnes noen unnskyldning for i disse ableton live tider!

  Gleder meg til å høre mer remixet norsk!

 7. [...] være noe for deg. Ellers anbefaler vi jo fortsatt de nye discohouseversjonene av Åge. Noen flere God [...]

 8. Jan Mayen sier:

  Orginalversjonen var best. Litt mye plastikk i remixen.

 9. [...] har dukket opp i nyversjoner i oppløpet til 17. mai. Lydverket har tidligere presentert remikseren Jens Fougner, som nå kaller seg Jens Kokosnøtt. Han har hatt stor suksess med guilty pleasure-versjonen sin, den oppdaterte, av Åge [...]

Legg igjen en kommentar