Spill video

Bonusspor: Fjorden, Baby!

Oppsig fra Bergen: Her er alle låtene vi ikke fikk plass til i tv-sendingen.

Skrevet av:
Publisert 10:00 27 mars, 2011

Denne uken spilte Fjorden, Baby! live under Lydverkets TV-innspilling på Internasjonalen i Oslo. Der inviterte bergenserene publikum inn i sonen sin, og seerene på den andre siden av skjermen fikk se dem fremføre «Himmelen» mot slutten av sendingen.

Les Lydverkets anmeldelse av albumet Se Deg Rundt I Rommet: Med vidåpne øyne

Som alltid er det ikke alt som får plass på TV, men fortvil ikke: Her er flere av låtene Fjorden, Baby! spilte på Internasjonalen.

Se hele ukens Lydverket-sending her!

«Tunnelene»:

«Nice Time City High»:

Tags: , , , , , , , , ,

Del "Bonusspor: Fjorden, Baby!"
 

18 kommentarer på “Bonusspor: Fjorden, Baby!”

 1. Ivan sier:

  Hva i hælvete er detta, masete og meg totalt uforståelig tekster…

  • Joakim sier:

   Er du helt kokt i hodet? Tekstene er jo nyskapende og forbanna gode. Selvbiografiske, mørke.
   Ikke bland inn deres musikk og at du er evneveik og analfabet. Masete? Du vil vel ha simple og uengasjerte ting så du slipper å tenke? Begynn med brødbaking ellernoe, strikking kanskje….?

 2. Larris sier:

  Nok et hipsterband som blir overdrevent hypet. Svært middelmådig gitarspill, gromsete og delvis uforståelig sang og en tydelig tendens til at de prøver å ta John Olav Nilsen-toget inn i rampelyset. Det hjelper vel at de er gode kompiser også. Og hva er det med faktene til vokalisten? Nei, dette blir kjedelig og på grensen til flaut å overvære.

  • Curious Party sier:

   Helt greit at du ikke liker det, vi trenger ikke alle like samme musikk.
   Men siden du nå har tatt deg bryet med å gå inn på en artikkel om et band du misliker og attpåtil kommentere, så lurer jeg på hva slags musikk du synes er bra? Hvilke norske band duger i dine øyne?

   • Larris sier:

    Kurt Nilsen er bra!

    • Curious Party sier:

     Kurt Nilsen?
     Aner jeg en form for «humor» fra din side eller mener du det seriøst?
     Er det humor så ler jeg ikke, da er det tydelig at du ikke tør vise ditt sanne jeg og fortelle oss andre idioter(som feks liker Fjorden Baby) hva som er bra musikk.
     Liker du seriøst Kurt Nilsen så er jo det flott for deg. Ikke min cup of tea men jeg gidder ikke hisse meg opp over folk som deg som liker musikken til Kurt.

     • Larris sier:

      Kommentar «Kurt Nilsen er bra» er ikke fra meg, men fra noen andre som tydeligvis heller ikke likte kommentaren min. Om du irriterer deg så veldig over at jeg har gått inn hit for å skrive en negativ kritisk kommentar så kan jeg trøste deg og si at kommentarfeltet ikke bare er til for hyllest. Ville du ha kommentert om du ikke hadde kommet over min kommentar? Svaret er nei, for jeg ser ingen annen kommentar fra deg om bandet du liker så godt her inne. Det finnes heldigvis mye god norsk musikk, og for meg er Fjorden Baby! langt unna å være det. Hvis du lurer på hva jeg liker av norsk musikk så kan jeg si deg at jeg hører mye på bl.a YPOFH og The Megaphonic Thrift.

  • Alvin sier:

   Hipsterband hvor?! Alle gode anmeldelser de har fått er GODT fortjent. De trenger ikke ta John Olav Nilsens tog, de kan vel for faen kjøre et selv!

   Dette er Fjorden Baby! Du har dessverre kommet feil. Flaut?

 3. håvard sier:

  kan dere legge ut bonusspor fra honningbarna også?

 4. Steinar sier:

  Fjorden Baby! er fantastisk. Tok meg noen sanger å komme meg inn i det, men har aldri sett meg tilbake.

  • Lasse sier:

   Kunne ikke vært mer enig! Tok litt tid å komme meg inn det, men har nå skjønt at Fjorden Baby! er rett og slett fantastisk!

 5. evil sier:

  F… meg norges beste band. Kun for feinschmekkere. Eneste bandet hvor musikken vil vare.

 6. Endre Nordby sier:

  En streng er mere enn alt for masse. Friskt pust fra en ellers gammel bølge fra vest.
  Vi må aldri sette noe likhetstegn mellom gutta baby og sjommi Johan homo Nilsen (Norge må ha hatt morsrollen den dag de slapp skive). Fjorden Baby er det feteste bandet i Norge på mange år, punktum. Løp og se de live

 7. thomas sier:

  hei! alle som liker musikk!
  kunne du tenkt deg en fotballspiller som var helt ræv! eller vil du ha en som er sykt dreven?jeg som musiker,ser opp til folk som kan sitt fag,musikalsk og pedagogisk,or whats the pionts! kunne du tenkt deg en som jobbet 2 timer som skulle jobbet 8?

 8. [...] Baby! – Himmelen Se Fjorden Baby! spille live Salvador Sanchez – Home Mary Me Young – Bondi Beach Trøndersk strandliv Jens Carelius [...]

 9. [...] Gabrielle var nylig på besøk hos Øystein Røe Larsen i Topp 20 på P3. Hun er en av de mange som skal opptre på Topp 20-showet i Oslo fredag 17 juni sammen med blant annet Chris Medina og Fjorden Baby! [...]

Legg igjen en kommentar