- Ingenting med musikk å gjøre

Samsaya ble så opptatt av andre ting at musikken kom i andre rekke. Da ble det gråting på hotellet.

Skrevet av:
Publisert 7:00 22 februar, 2012

I kveld spiller Samsaya på Lydverket. For tiden er hun aktuell med låten «Breaking Bad», som er a-listet på P3.
i fjor slapp hun singlen «Super Hero», som hun fremfører sammen med nettopp «Breaking Bad» på Lydverket.

Med andre ord er det musikk og hitsingler det handler om for Samsaya om dagen, men sånn har det ikke alltid vært. Samsaya har alltid hatt en variert karriere, og har vært både rapper, popartist, skuespiller i Villmark og Varg Veum og etter hvert også realitykjendis i 4-Stjerners og Det Store Korslaget. Men til slutt ble det rett og slett for mye for Samsaya.

- Jeg tror jeg skjønte det når jeg en periode hadde gjort veldig mye forskjellig, og folk kjente til navnet mitt. Jeg tror det var en åpenbaring når jeg sto på VG-lista, og så var det introduksjonen før jeg skulle på scenen. Jeg husker at jeg likte ikke hav jeg hørte. jeg tror det var et par ting, «Du har sett henne avkledd på et cover», og det hadde ingenting med musikk å gjøre. Det hadde mye med å være en popartist å gjøre, men ikke så mye med Samsaya å gjøre, forteller hun til Lydverket i kveld.

Og senere samme dag gikk det for alvor opp for Samsaya at hun var langt fra fornøyd med hvordan ting hadde utviklet seg.
- Det var ingen jeg kunne si det til, det var ikke de som hadde gjort noe feil. Det var det man kjente med meg, det var det man visste, og det hadde ingenting med musikk å gjøre. Det gjorde så vondt at jeg husker jeg kom hjem til hotellet, det var i Bergen, og da gråt jeg. Og jeg tenkte at «jeg kan ikke ringe foreldrene mine eller de jeg er glad», for jeg hadde valgt det selv.

Hvordan Samsaya tok tak på sin egen karriere, og kom seg fram til hitsinglene «Super Hero» og «Breaking Bad», det ser du på Lydverket i kveld kl 2045 på NRK2.

Del "- Ingenting med musikk å gjøre"
 

2 kommentarer på “- Ingenting med musikk å gjøre”

  1. [...] Les mer: Ingenting med musikk å gjøre [...]

  2. [...] Vi har sett Samsaya på VG lista på Rådhusplassen og på Korslaget. Hun har laget låter som perler på en snor, vi har allerede hørt ”Jaywalking” og ”Superhero”. Singelen «Breaking Bad» ble umiddelbart også A-listet på P3 og hun bidro også på Bertine Zetlitz sin første singel på lang tid, «Electric Feet» i februar. Samsaya vil bruke sin stemme til å utrykke sitt engasjement for saker hun brenner for, for mennesker hun bryr seg om – for musikken hun lever for. Musikere: Per Martin ”Pelle” Nordlie: keys/gitar etc. Sven Andreen: trommer/perc http://www.samsaya.com http://www.myspace.com/samsayamusic http://www.nrk.no/lydverket/hadde-ingenting-med-musikk-a-gj%C3%B8re/ [...]

Legg igjen en kommentar