Med Thea & The Wild står tidligere Norma Sass-vokalist Thea Glenton Raknes på egne bein for første gang. Foto: Ingrid Pop/Indianer.

Med Thea & The Wild står tidligere Norma Sass-vokalist Thea Glenton Raknes på egne bein for første gang. Foto: Ingrid Pop/Indianer.

Hør Thea & The Wilds første singel bli til

Etter flere produsentrunder, inkludert et London-besøk, fant «Cry Sometimes» endelig formen i en kjeller i Oslo.

Skrevet av:
Publisert 15:21 9 januar, 2013

På denne tida for to år siden var debutalbumet til Oslo-bandet Norma Sass en av de platene vi i Lydverket og P3 ventet spent på, sammen med en rekke musikkinteresserte nordmenn. De fem jentene hadde vunnet Zoom-konkurransen, imponert på by:larm og gitt ut en lovende EP, og da fullengderen kom, ble den godt mottatt.

Ikke minst fikk vokalist Thea Glenton Raknes mye skryt for sin trillende og fortryllende sang.

Men lite hjalp visst det, for da høsten kom, gikk Norma-jentene hvert til sitt etter å ha spilt sammen i fire år. Heldigvis ble ikke det bare en slutt, men også en begynnelse. For Thea hadde allerede skrevet låter hun syntes ble for nære til å ta med til bandet, og når Norma Sass var historie, var det bare å kaste seg ut i solotilværelsen.

Nå er det bare noen uker til hun slipper sin aller første singel som Thea & The Wild. Vi besøkte henne underveis i arbeidet, i studioet til produsent og Heyerdahl-medlem Kenneth Ishak (tidligere også soloartist og Beezewax-frontfigur).

Hør reportasjen her:

Thea And The Wild

…og sånn ble det hørende ut til slutt:

 

Thea & The Wild spiller på by:Larm i februar. «Cry Sometimes» slippes 28. januar.

Tags: , , , , , , ,

Del "Hør Thea & The Wilds første singel bli til"
 

2 kommentarer på “Hør Thea & The Wilds første singel bli til”

  1. [...] week before, a nice radioreporter from NRK Lydverket came to the studio while we were recording the single, you can hear me talking really fast in [...]

  2. [...] Hør Thea & The Wilds første singel bli til [...]

Legg igjen en kommentar