Hør Rough Trade-spesialen igjen

Rough Trade har gledet musikkelskere med nyskapende musikk i over 30 år. Lydverket er så glad i plateselskapet at vi denne uka laga en spesialsending om det, og du kan høre den om igjen nå! Rough Trade har gitt verden en drøss med knakandes gode band. Noen av dem heter  The Smiths, The Strokes, The […]

Skrevet av:
Publisert 12:15 13 mars, 2010

Coveret til jubileumsplata Rough Trade For Indie, i anledning selskapets 30 årsdag i 2008. (Design: Po Li)

Rough Trade har gledet musikkelskere med nyskapende musikk i over 30 år. Lydverket er så glad i plateselskapet at vi denne uka laga en spesialsending om det, og du kan høre den om igjen nå!

Rough Trade har gitt verden en drøss med knakandes gode band. Noen av dem heter  The Smiths, The Strokes, The Fall, Arcade Fire  og Television Personalities. Plateselskapet ble startet for å vise folk at det fantes mer musikk enn det de kunne kjøpe i kjedebutikkene, gitt ut av de store mektige selskapene.

Geoff Travis er mannen bak selskapet, og i sendinga hører du ham snakke om opp- og nedturer gjennom tretti år på den alternative siden av platebransjen. Norske musikkpersonligheter forteller deg hvilken betydning Travis og Rough Trade har hatt.

Hør Lydverkets Rough Trade spesial her:

Lydverket Rough Trade Spesial

Og her finner du ut hvilke låter du hører i sendinga.

Geoff Travis med afro i Rough Trade-butikken i 1977

Geoff Travis med afro i Rough Trade-butikken i 1977

Tags: , , , , , , , , , , , ,

Del "Hør Rough Trade-spesialen igjen"
 

1 kommentar på “Hør Rough Trade-spesialen igjen”

  1. Snuten sier:

    Takk for finfin radiodokumentar!!! Mer sånn!!

Legg igjen en kommentar