Michael Kiwanuka. Foto: Promo

Michael Kiwanuka. Foto: Promo

Hør P3sessions live i kveld!

Det britiske soulfolkhåpet Michael Kiwanuka spiller konsert foran drøyt 100 heldige utvalgte. Du hører den direkte på NRK P3 kl. 19.00!

Skrevet av:
Publisert 14:41 7 mars, 2012

Han er mannen BBC utropte til til sitt fremste håp for musikkåret 2012, og etter tre knallsterke EPer er det liten grunn til å tvile på spådommene. Michael Kiwanuka slipper sitt debutalbum Home Again på fredag, men allerede i kveld kan du få en solid forsmak på hva som er i vente.

Da opptrer nemlig Kiwanuka for første gang som hovedartist på en norsk scene (han varmet opp for Adele i fjor)  i årets aller første utgave av P3sessions, med de intime og elegante omgivelsene på ærverdige Pigalle i Oslo som bakteppe. P3sessions hører du i direktesending på NRK P3 fra kl. 19.00 til 21.00 i kveld, med Lydverkets programleder Ruben Gran som seremonimester.

Til tross for at han fortsatt er et ubeskrevet blad for majoriteten her til lands, har åpenbart mange musikkelskere allerede bitt seg merke i hans utsøkte videreføring av amerikansk soul og britisk folk fra 60- og 70-tallet. Interessen for å slå kloa i en av de svært få billettene vi har hatt til rådighet, har nemlig vært enorm.

Det er ikke det minste underlig: Låtene er sterke, stemmen gåsehudfremkallende og arrangementene tidløse – det er med andre ord ingen grunn til å frykte noen rettroende retroseanse fra Kiwanuka i kveld. Og programleder Ruben Gran er definitivt blant dem som kjenner de glade sommerfuglene flagre rundt i magen.

– Dette er ekstremt stas på så mange måter. Musikken til Kiwanuka både beveger, engasjerer og smekter, og det er en glede å være med på å introdusere ham for flere her til lands. Alt ligger til rette for lekker fremføring av et frodig knippe veldreide låter som vil fryde hvert fiber i kroppene og sinnene våre, forteller han noen timer før det braker løs på Pigalle – og i radioapparatet ditt. Vi korter ned ventetiden med tre låter du garantert får høre i kveld.

«Home Again»:

«Tell Me A Tale»:

«I’m Getting Ready»:

Hør P3sessions live på NRK P3 kl. 19-21 i kveld!

 

Tags: , , , , , , , , ,

Del "Hør P3sessions live i kveld!"
 

5 kommentarer på “Hør P3sessions live i kveld!”

  1. Vidar Evju sier:

    Er det riktig at det er første gang Kiwanuka står på en norsk scene? Mener bestemt at jeg har lest og hørt at han var oppvarmer for Adele på Rockefeller i fjor. 

  2. idacc sier:

    Endelig er klokka sju!

  3. Oslo Uganda sier:

    Han er opprinnelig fra Uganda ikke stor Britian. 

Legg igjen en kommentar