(Foto: Tom Øverlie, NRK P3)

(Foto: Tom Øverlie, NRK P3)

Hør livemusikk fra hjertet av by:Larm

Lydverket P3 lager radio fra hjertet av Bylarm hver kveld. Hør låtene som norske Maribel og svenske Deportees spilte i torsdagens sending.

Skrevet av:
Publisert 0:52 17 februar, 2012

Lydverket på P3 inviterer alle til å delta på by:Larm gjennom sine radiosendinger, torsdag til og med lørdag klokka åtte. Torsdag var det det norske shoegazerbandet Maribel innom, men elgitarer, ledninger og fuzzbokser var lagt igjen på konsertstedet de skulle haste til etter sending. Med seg hadde de i steden kassegitarer og en djembetromme.  Under hører du hvordan kvartetten hørtes ut da de debuterte som et nedstrippa, akustisk band, men låta «Soothe» fra debutplata.

Maribel – Soothe (Live fra Bylarm)

Et av de blågule banda på by:Larm er Deportees, som kom til festivalstudioet for å fremføre sin Grammis-prisvinnende musikk. Gjengen fra Vindeln og Umeå har spilt sammen i ni år, og til sammen gitt ut fire album. For det siste, Islands & Shores, vant de svenske Grammis for beste rock og P3 Guld for beste gruppe. Hos Lydverket på P3 fremførte de tittelsporet fra sitt siste album, på mest utsøkte vis. Bare hør i lydfila under:

Deportees – Islands & Shores (Live fra Bylarm)

Hør mer livemusikk, intervjuer og festivalstemning imorgen og lørdag.

Lydverket på P3 fra Bylarm klokka 20!

Tags: , , , ,

Del "Hør livemusikk fra hjertet av by:Larm"

Legg igjen en kommentar