Beach House på Hove 2010. Foto: Kim Erlandsen, NRK P3

Beach House på Hove 2010. Foto: Kim Erlandsen, NRK P3

Hør: Beach House

Baltimore-duoen er tilbake med et lite stykke drømmepop. Hør «Myth» her!

Skrevet av:
Publisert 15:55 7 mars, 2012

Lengter du etter svale sommerkvelder, gress mellom tærne og lukta av festival? Da er det mulig at dette er noe for deg: Nylig ble første låt fra Beach Houses kommende album Bloom ble  lagt ut på bandets hjemmeside. «Myth» plukker opp tråden fra deres forrige album Teen Dreampå en nydelig måte – hør selv!

«Myth»:

Bloom har fremdeles ikke en bekreftet utgivelsesdato, men de fleste ryktene lander på rundt mai – perfekt timing til festivalsommeren, med andre ord. Liveversjoner av de ferske låtene «Wild» og «Other People» har allerede funnet veien ut på nettet, og under ser du det som skal være tracklistinga til albumet(via CoS).

01. Myth
02. Wild
03. Lazuli
04. Other People
05. The Hours
06. Troublemaker
07. New Year
08. Wishes
09. On the Sea
10. Irene

For oss i Lydverket er det vanskelig å omtale Beach House uten å komme inn på «Norway» – låta Victoria Legrand og Alex Scally skrev eksklusivt for oss på en togtur mellom Bergen og Oslo. Så her er den, i sin originale «Lydverket spanderer»-drakt:

Tags: , , ,

Del "Hør: Beach House"
 

1 kommentar på “Hør: Beach House”

  1. [...] to måneder siden kom den første smakebiten fra Bloom i form av førstesingelen ”Myth”, som på nydelig vis tok opp tråden der Teen Dream [...]

Legg igjen en kommentar