Hør årets VM-låt

Så var det bestemt – Shakira synger årets offisielle VM-låt. Se og hør den spektakulære fotballstemninga her. Ryktene har lenge svirret rundt hvem som skulle stå for årets VM-låt, og nå er både låt og artist bekreftet. Shakira synger «Waka Waka – This Time For Africa», og med på laget er den Sør-Afrikanske gruppen Freshlyground. «Waka Waka» […]

Skrevet av:
Publisert 15:33 26 april, 2010

Shakira (AFP PHOTO/Jewel Samad)

Så var det bestemt – Shakira synger årets offisielle VM-låt. Se og hør den spektakulære fotballstemninga her.

Ryktene har lenge svirret rundt hvem som skulle stå for årets VM-låt, og nå er både låt og artist bekreftet. Shakira synger «Waka Waka – This Time For Africa», og med på laget er den Sør-Afrikanske gruppen Freshlyground.

«Waka Waka» er full av rytmer på colubianskafrikansk vis, så mens du venter på avsparket kan du trygt ta deg en real dans i stua til denne. 

Les mer her.

Shakira og Freshlyground opptrer på VMs åpningskonsert i Johannesburg 10 juni, og på scenen sammen med dem står blant andre Alicia Keys, Black Eyed Peas, Vieux Farka Touré, Amadou & Miriam og John Legend.  

Låta ligger allerede på YouTube, og om ikke du kan se den offisielle videoen enda, kan du høre den her:

 

Årets fotball-VM har allerede bydd på flere musikalske godbiter, men størst har kanskje brusgigantenes reklamesanger slått an. K’naans «Waving Flag» og Akons «Oh Africa», har begge vært uofisielle VM-låt favoritter, tilknyttet Pepsi og hovedsponsoren Coca-Cola. 

Lydverket byr på flere klipp av fotball og musikk, og inviterer til en ørliten uofisiell kåring – hvilken låt er din favoritt?

 

Akons «Oh Africa» i form av Pepsis VM-reklame og musikkvideo ser du her:


 

K’naans «Waving Flag» i form av konsertopplevelse med alldans og Coca Colas VM-reklame ser du her:

Tags: , , , ,

Del "Hør årets VM-låt"

Legg igjen en kommentar