Green Day = Foxboro Hot Tubs

I september 2004 tok Green Day steget opp blant rockens aller største band med albumet American Idiot. Godt hulpet av hiter som «Boulevard Of Broken Dreams» og «Wake Me Up When September Ends» ble verden tatt med storm og vel så det. Hvor langt de har kommet i arbeidet med oppfølgeren er ikke godt å […]

Skrevet av:
Publisert 11:19 14 april, 2008

Green Day (foto: greenday.com)

I september 2004 tok Green Day steget opp blant rockens aller største band med albumet American Idiot. Godt hulpet av hiter som «Boulevard Of Broken Dreams» og «Wake Me Up When September Ends» ble verden tatt med storm og vel så det. Hvor langt de har kommet i arbeidet med oppfølgeren er ikke godt å si. Det som er sikkert er at de har tatt en liten avstikker og dannet garasjerockbandet Foxboro Hot Tubs.

Spekulasjonene har tatt helt av etter at bandet dukket opp fra intet på slutten av fjoråret, for likheten med Green Day var ganske påtakelig. Og for noen dager siden bekreftet Green Day i en e-post til MTV at det er de som står bak Foxboro Hot Tubs. Ikke nok med det, snart kommer albumet Stop Drop And Roll!!!!! Låtene fra albumets b-side kan du laste ned fra hjemmesiden til Foxboro Hot Tubs for en neve dollar. Moro, men når kommer det nye Green Day-abumet??

Foxboro Hot Tubs – The Pedestrians

Tags: , , , , , ,

Del "Green Day = Foxboro Hot Tubs"
 

1 kommentar på “Green Day = Foxboro Hot Tubs”

  1. Kaja berg sier:

    Green Day’s nye album skal bli utgitt rundt mai- juni, men de vil foreløpig ikke komme noen dato enda.

Legg igjen en kommentar