Gratis smakebit fra Yeasayer

Brooklynbandet Yeasayer har tatt seg god tid med oppfølgeren til brakdebuten All Hour Cymbals (2007), men nå er første smakebit fra Odd Blood klar. Og den gir de likegodt bort gratis!«Ambling Alp» er den noe kryptiske tittelen på første single fra Odd Blood. Ved å sende mailadressen din til Yeasayer-gjengen får du en nedlastbar versjon […]

Skrevet av:
Publisert 11:20 2 november, 2009
Yeasayer byr på gratis låt til fansen (foto: Kim Erlandsen/NRK P3)

Yeasayer byr på gratis låt til fansen (foto: Kim Erlandsen/NRK P3)

Brooklynbandet Yeasayer har tatt seg god tid med oppfølgeren til brakdebuten All Hour Cymbals (2007), men nå er første smakebit fra Odd Blood klar. Og den gir de likegodt bort gratis!«Ambling Alp» er den noe kryptiske tittelen på første single fra Odd Blood. Ved å sende mailadressen din til Yeasayer-gjengen får du en nedlastbar versjon av singlen i retur. Sjekk Yeasayers nettside for å sikre deg låten, som legges ut for salg i morgen.

Singlen har allerede fått skryt av anmeldere og musikkjournalister som fremhever låtens komplekse lekenhet og musikalske varme.

Lydverket er blant musikkredaksjonene som lot seg imponere av debutplaten. I 2007 kåret vi All Hour Cymbals til årets fjerde beste plate og vi møtte selvsagt Brooklyn-gjengen før de spilte både Hove og Øyafestivalene i fjor.

Tags: , , , , , ,

Del "Gratis smakebit fra Yeasayer"

Legg igjen en kommentar