Glasvegas-vinnere er trukket!

Er du en av de heldige vinnerne som får ikle deg flunkende nytt Glasvegas-merch? I kveld gjester Glasvegas Enga-scenen på Øya, og i den forbindelse ga vi våre lesere en mulighet til å vinne frekt stæsj preget av bandets logo. Alt du trengte å gjøre var å svare på hvilke to av Glasvegas’ medlemmer som […]

Skrevet av:
Publisert 14:15 13 august, 2009

glasvegas1

Er du en av de heldige vinnerne som får ikle deg flunkende nytt Glasvegas-merch?

I kveld gjester Glasvegas Enga-scenen på Øya, og i den forbindelse ga vi våre lesere en mulighet til å vinne frekt stæsj preget av bandets logo. Alt du trengte å gjøre var å svare på hvilke to av Glasvegas’ medlemmer som er i slekt, og hva slags slektsbånd som binder de to sammen.

Vi fikk inn en hel haug av svar, og de aller fleste hadde fått med seg at vokalist James Allan og gitarist Rab Allan er søskenbarn.

De heldige vinnerne som får en pakke med Glasvegaseffekter i posten er:

Beate Myran Bendixen, Joachim Eide, Kjell Knævelsrud,Lisbeth Nyborg, Steffen Andre Jensen Stø, Frank Kvernhaug, Grethe Bråten, Ingegjerd Meyer Hellevig, Lars M. Hansen, Gunhild Gyland, Rune Berg Ålien og Siri Bævre.

Lydverket gratulerer så mye, og kliner til med en liten trøstepremie for de som ikke vant. Her kan dere nemlig se Glasvegas spandere en sakral liten sak på oss:

Tags: , , , , , , , , , , ,

Del "Glasvegas-vinnere er trukket!"

Legg igjen en kommentar