Gabrielle og Egil. Bildet er manipulert. (foto: Promo)

Gabrielle og Egil. Bildet er manipulert. (foto: Promo)

Gabrielle og Egil Hegerberg til Lydverket

Gabrielle er årets mest omstridte artist, med årets hittil største hit. Egil er en underlig bauta i norsk musikkhistorie. Vi har gratisbilletter!

Skrevet av:
Publisert 16:16 1 november, 2011

Stjerneskuddet Gabrielle har dominert både radioen og hitlistene gjennom 2011. Du kan bli blant de første som ser henne fremføre to av årets store hits, «Ring meg» og «Bordet» – samt kanskje noen av neste års?

Egil Hegerberg tar med snakketøy og gitar, og du får svaret på alt du ikke turte å spørre om i forbindelse med den splitter nye tv-serien om Bare Egil Band. Inviter noen venner og kom på besøk til oss!

Tirsdag 8. november kommer Gabrielle og Egil Hegerberg til Lydverkets tv-innspilling på Internasjonalen i Oslo. Har du lyst til å være blant publikum? Send en mail til lydverketpublikum@nrk.no og si ifra hvor mange billetter du trenger! Det koster deg ikke en krone, og vi garanterer deg årets beste tirsdag.

Oppmøte er presis kl. 20.15, og i løpet av 2 korte timer får du se reportasjer, intervjuer og anmeldelser før de kommer på lufta, kost deg på bar og opplevd en eksklusiv konsert foran omtrent 150 heldige gjester. Inngang er helt gratis, aldersgrense er 20 år.

Tags: , , , , , , ,

Del "Gabrielle og Egil Hegerberg til Lydverket"

Legg igjen en kommentar