Ga-ga-oh-la-la

Elsket eller forhatt, forfulgt eller egen myteskaper – en ting er sikkert; det er Gaga-feber i mediene. Her får du siste Gaga-nytt. Man kan hevde hva man vil om Lady Gaga, men ikke at det skrives lite om henne i media for tiden. Det renner over av Gaga-saker i medier verden over, om det så er nyheter, […]

Skrevet av:
Publisert 15:17 1 juni, 2010

Lady Gaga foran mobilkameraene i Tokyo (AFP PHOTO / Yoshikazu TSUNO)

Elsket eller forhatt, forfulgt eller egen myteskaper – en ting er sikkert; det er Gaga-feber i mediene. Her får du siste Gaga-nytt.

Man kan hevde hva man vil om Lady Gaga, men ikke at det skrives lite om henne i media for tiden. Det renner over av Gaga-saker i medier verden over, om det så er nyheter, intervjuer, rykter, myter eller sannheter. Lydverket gir deg en blanding av det siste:

1. Lady Gaga tror hun blir forfulgt av onde ånder på den pågående Monster Ball turnéen:
I følge avisen Mirror skal Gaga ha gått til innkjøp av ghostbusting gear (evt. spøkelsesutryddelsesutstyr) med blant annet elektromagnetiske lesere, til den nette sum 3000 pund før en konsert på Londons O2 arena på søndag. Angivelig skal hun ha sagt at hun er livredd for dårlig energi og beordret en jakt etter ånder i backstage-området.

2. Lady Gaga gråt under en konsert i Nottingham torsdag:
Under fremføringen av låta «Speechless», et stykke Gaga spiller aukustisk ved et brennende piano, knakk stjernen sammen i gråt og dedikerte låten til sin syke bestefar. I følge MTV fortalte hun publikum om bestefaren som var i USA og faren hennes som var med han, og sa at hun hadde grått hele dagen og synes det var trist at bestefaren ikke kunne se henne opptre: – Men hvis vi alle sammen synger høyt nok nå, så kanskje bestefar hører oss, ba Gaga fra pianokrakken.

3. Lady Gaga er kanskje lesbisk:
Etter disse bildene ble tatt i forrige uke, ryktes det at Lady Gaga er lesbisk. Lady Gaga har tidligere innrømmet, i et intervju med Barbara Walters for tv-stasjonen ABC, at hun elsker både gutter og jenter.

4. Lady Gaga sier at det ikke er galt å ta litt ecstacy i ny og ne:
Til Times Online har artisten, som tidligere har innrømmet å ha rusproblemer, i et lengre intervju blant annet uttalt seg om dop: – Litt ecstacy i ny og ne har vel ingen dødd av, men jeg driver egentlig ikke med dop. Videre forteller Gaga at hun ikke tar kokain lenger og at hun ikke røyker fordi hun vil ta vare på stemmen og være sunn på scenen, bortsett fra sigaretten hun må ha med litt whisky for å klargjøre tankene litt. Hele artikkelen i Times Online kan du lese her.

5. Lady Gaga har kanskje lupus:
Avisen Daily Star skriver at Gaga nå har testet seg for lupus, men kommer ikke til å fortelle om hun bærer sykdommen eller ikke: – Jeg er sterkt knyttet til min tante, som døde av lupus. Det er en veldig personlig ting, og jeg vil ikke at noen skal bekymre seg, sier hun i en uttalelse.

6. Lady Gaga var på sexklubb i Berlin:
Etter konserten Gaga holdt i Berlin i midten av mai, tok hun med seg journalisten i Times Online (i intervjuet nevnt ovenfor) på sexklubb: – Det er et sexparty, forklarte hun journalisten, du vet, som i Eyes Wide Shut. Alt jeg kan si er at jeg ikke tar noe ansvar for hva som kan komme til å skje videre. Og bruk kondom. Les fortsettelsen her.

7. Lady Gaga spanderte på pub i Birmingham i helgen:
Avisa Daily Mail forteller om Lady Gaga som etter sin konsert i Birmingham dro på pub, drakk Diet Coke og whiskey og skriblet på servietter. Artisten ble sittende et par timer før hun til slutt betalte for hele baren og la igjen et par hundre pund i tips. Ikke alle i puben forsto at det var Gaga de drakk øl med, men bilder er å finne på Daily Mails nettside. Fra barkrakken twitret Gaga: «In a pub in England ruining bar napkins with lyrics and memories.»

8. Lady Gagas nye video «Alejandro» vil vise en orgie av menn:
En ny musikkvideo fra Lady Gaga er rett rundt hjørnet og med tanke på hennes tidligere suksesser innen musikkvideovisninger online ventes et enormt antall klikk på musehoder verden over når »Alejandro» slippes på artistens hjemmeside 7 juni. I de første bildene som er lekket ut er Gaga omringet av menn, og sier selv at videoen er en hyllest til homoseksuell kjærlighet. Musikkvideoen er regissert av motefotograf Steven Klein, og Gaga twitrer i dag at klipp av videoen vil vises på Larry King i kveld.  

Som avslutning av Gaga-hysteriet og til de av dere som venter på «Alejandro», legger vi med et klipp fra American Idol i begynnelsen av mai: 

 

Tags: , , , , , , , , , , , , , ,

Del "Ga-ga-oh-la-la"
 

1 kommentar på “Ga-ga-oh-la-la”

  1. [...] eller ikke. Han var en så stor inspirasjonskilde, og et så enestående menneske, erkjente hun.Se lydverkets egen liste over Lady Gaga-myter.Siste rykteDet siste ryktet som har fôret mediene er at selveste Gaga sov i turnébussen sin på en [...]

Legg igjen en kommentar