Fuck yeah!

Bli med Slipknot, In Flames og Disturbed inn i metalkonsertens mørke hjerte – moshpiten.

Skrevet av:
Publisert 17:28 6 februar, 2009

Gode nyheter for alle som liker å få bank på konsert: I dag ble det amerikanske metalbandet Slipknot bekreftet som første headliner på årets Hovefestival. Men hva får konsertgjengere til å brake sammen i et kaos av armer, bein, svette og aggresjon? Og hvordan opplever Slipknot, In Flames og Disturbed det når publikum eksploderer foran scenen? Bli med oss inn i metalkonsertens mørke hjerte – moshpiten.

Tags: , , , , , , ,

Del "Fuck yeah!"
 

9 kommentarer på “Fuck yeah!”

 1. Cromlech sier:

  Urk! Å snakke med David Draiman(Disturbed) om moshing er jo omtrent like relevant som å diskutere fisting med Ingrid Espelid Hovig.

 2. Marthe sier:

  Å prate med David Draiman passer perfekt for han er en av de få som klarer å få med seg publikum uansett hvor de spiller. Og han er absolutt for moshing, og han oppfordrer publikum til det hvis det ikke skjer noe. Jeg var både på Disturbed konserten i sentrum scene og på slipknot konserten. Det var stor forskjell på de to vokalistene. Disturbed klarte lett å få med seg publikum selv om de ikke er så kjente i Norge. Slipknot klarte det også men det tok litt lenger tid, pinlig lang tid.

 3. Kim sier:

  enig med Cromlech! Lamb of God burde blitt intervjua!

 4. Trassen sier:

  Tja… det er jo helt klart at det kanskje hadde vært litt mer liv på Slipknot konserten dersom den hadde hatt en bedre scene enn spectrum. Og jeg ble skikkelig forbausa da jeg kom in og oppdaga at de ikke solgte noe annet enn pepsi og poppkorn. ærlig talt! Disturbed konserten hadde mer driv, ja men det har jo sin grun. Ølsalg har litt å si det også.

 5. muNdi sier:

  Grunnen til at Slipknot ikke får med seg publikum er fordi Slipknot er way too mainstream. Mye drittunger som ikke har peiling og kun digger Wait And Bleed og Surfacing og ellers bare står og holder seg for ørene under hele konserten. Klart de ikke tar av. De som var på Disturbed var mest sansynlig litt mer into it. Tror jeg da.

 6. Mr. T sier:

  Det skulle bare mangle at valget falt på Draiman. Han får med seg publikum uavhengig om det selges pepsi og popcorn eller øl. De som mener at » Lamb og god » og slipknot burde blitt intervjua har nok aldri hørt eller opplevd Draiman og Disturbed. Greit at de to bandene er mer anerkjente i Norge kanskje.. men musikk messig og med tanke på vokalist er det kun et selvskrevet alternativ – Disturbed og Draiman.

 7. Bjørn even skogsmongo sier:

  Word, mr. T

  Men jeg tror nok gode gamle kommersmainstream Slipknot kommer til å folk til å klaske i hverandre til sommeren også. Hovefestivalen neste.

 8. Ivar Lillelikippi sier:

  Når var Disturbed IKKE mainstream? Like mainstream og kommersielt som Slipknot, Limp Bizkit og Jonas Brothers spør du meg.

 9. Bjørn even skogsmongo sier:

  Du Ivarmann?
  Ingen her som har sagt at Disturbed ikke er mainstream. Å si det ville jo vært nesten like tullete som å si at Slipknot ikke er det, lzzm..

Legg igjen en kommentar