Kvelertaks Vidar Landa protesterer under P3sessions i Stavanger. (Foto: Kim Erlandsen, NRK P3)

Kvelertaks Vidar Landa protesterer under P3sessions i Stavanger. (Foto: Kim Erlandsen, NRK P3)

Fra ungdommen

I 2010 var det ikke flaut å spille i band og vise ungdommelig engasjement. Vi har snakket med Kråkesølv, Honningbarna og Social Suicide.

Skrevet av:
Publisert 10:17 26 desember, 2010

Det siste året har de dukket opp ett etter ett; ferske, unge band som fronter sine meninger om samfunnet tydeligere enn vi har sett på lenge, ofte i så stor grad at det blir en uadskillelig del av bandets identitet.

Samtidig uttrykte litt voksnere Purified In Blood sin misnøye med landbruksminister Lars Peder Brekks håndtering av avsløringene i pelsdyrnæringen, da de spilte på P3sessions i starten av november: Purified fra P3sessions

Vi tok en prat med Kråkesølv, Honningbarna og Social Suicide om å være ung, engasjert og å spille i band – men først hører du hvorfor Kvelertaks Vidar Landa under samme P3sessions valgte å teipe en lapp på gitaren sin der det sto «Fuck Lars Peder Brekk»:

Unge, engasjerte band

Tags: , , , , , , , ,

Del "Fra ungdommen"
 

1 kommentar på “Fra ungdommen”

  1. [...] Impossible – Close Relations Social Suicide – The Ghost Returns (radiopremiere!) Fra ungdommen Lost In The Trees – Golden Eyelids Nite Jewel – One Second Of Love (Peaking Lights One [...]

Legg igjen en kommentar