Fra TV On The Radio til film på kino

Tunde Adebimpe holder en høy profil om dagen. Som vokalist i TV On The Radio er han aktuell med det feiende flotte albumet Dear Science, mens han samtidig gjør seg bemerket som skuespiller i filmen Rachel Getting Married, regissert av Jonathan Demme (Nattsvermeren, Philadelphia). Tunde Adebimpe er utdannet filmskaper, og har tidligere jobbet med MTV-serien […]

Skrevet av:
Publisert 20:32 13 oktober, 2008

Tunde Adebimpe i Rachel Getting Married (foto: Bob Vergara / Sony Pictures Classics)
Tunde Adebimpe holder en høy profil om dagen. Som vokalist i TV On The Radio er han aktuell med det feiende flotte albumet Dear Science, mens han samtidig gjør seg bemerket som skuespiller i filmen Rachel Getting Married, regissert av Jonathan Demme (Nattsvermeren, Philadelphia).

Tunde Adebimpe er utdannet filmskaper, og har tidligere jobbet med MTV-serien Celebrity Death Match og regissert musikkvideoer, som for eksempel «Pin» for Yeah Yeah Yeahs. Han har vist seg på det store lerretet opptil flere ganger, blant annet i Jump Tomorrow. I Rachel Getting Married får han brynt seg på mospillere som Anne Hathaway og Rosemarie DeWitt, og i en etter sigende følelsesladd scene fremfører han en nydelig versjon av Neil Youngs «Unknown Legend», og den kan du kan høre her.

Trailer for Rachel Getting Married:

TV On The Radio – «Dancing Choose»:

TV On The Radio – «Golden Age»:

Neil Young – «Unknown Legend»:

Tags: , , , , , , , , , , ,

Del "Fra TV On The Radio til film på kino"

Legg igjen en kommentar