Fra Operaen til Lydverket

I helga spilte deLillos albumklassikeren Hjernen er alene i sin helhet i den staselige Operaen, i kveld står Lars Lillo og co. på Lydverkets intime scene på Internasjonalen. Du kan være publikum. Vi har fortsatt noen få plasser igjen til kveldens opptak av Lydverkets TV-sending. Som vanlig avslutter vi opptakene med en minikonsert med ukens […]

Skrevet av:
Publisert 12:12 8 desember, 2009
Et visuelt utdrag av Hjernen er alene. Se deLillos fremføre musikalske utdrag i kveld.

Et visuelt utdrag av Hjernen er alene. Se deLillos fremføre musikalske utdrag i kveld.

I helga spilte deLillos albumklassikeren Hjernen er alene i sin helhet i den staselige Operaen, i kveld står Lars Lillo og co. på Lydverkets intime scene på Internasjonalen. Du kan være publikum.

Vi har fortsatt noen få plasser igjen til kveldens opptak av Lydverkets TV-sending. Som vanlig avslutter vi opptakene med en minikonsert med ukens live-artist. Og i kveld er det ingen ringere enn jubilantene i deLillos som inntar scenen vår med smakebiter fra en pop-klassiker.

I dagens VG slår anmelder Morten Ståle Nilsen til med terningkast seks til nyutgivelsen av Hjernen er alene, som det altså er 20 år siden så dagens lys.

- Hjernen er alene (1989) er Norges The White Album (1968) eller Sign ‘O’ The Times (1987) – simpelthen norsk musikks mest innholdsrike, varierte og dype godtepose, skriver en begeistret Nilsen.

For å sikre deg billett til kveldens TV-opptak og minikonsert med deLillos må du være over 20 år, og befinne deg i Oslo i kveld. Send oss en e-post til lydverketpublikum@nrk.no for mer informasjon. Inngang er selvsagt gratis!

Tags: , , , , , , , ,

Del "Fra Operaen til Lydverket"

Legg igjen en kommentar