Forrett til kveldens sending: Studiotime

Da The Margarets bestemte seg for å bygge drømmestudioet, falt valget på en strand på hjemstedet Giske, en liten øy utenfor Ålesund med rundt 600 innbyggere. Det har tatt 5 år, mange penger og en enorm dugnadsinnsats fra band, familie og venner – og nå står endelig Ocean Sound Recordings klar. Lydverket var tilstede på […]

Skrevet av:
Publisert 16:55 2 desember, 2009

Da The Margarets bestemte seg for å bygge drømmestudioet, falt valget på en strand på hjemstedet Giske, en liten øy utenfor Ålesund med rundt 600 innbyggere. Det har tatt 5 år, mange penger og en enorm dugnadsinnsats fra band, familie og venner – og nå står endelig Ocean Sound Recordings klar. Lydverket var tilstede på åpningsdagen, hvor Farmers Market var det aller første bandet til å ta herlighetene i bruk. Se innslaget før alle andre her!


I tillegg til innslaget over får du se Keep of Kalessin- gitarist Arnt Grønbech fortelle om hvorfor black metal-bandet hans deltar i Melodi Grand Prix og et dypdykk i afrobeat-sjangeren i kveldens sending. Og jaggu spiller ikke Trond Andreassen sitt nye band Navigators opp til dans. Tune in, NRK1 23:15!

Her kan du se bilder fra kveldens sending, og under får du forrige ukes Lydverket-sending med stortalentet LidoLido!

Tags: , , , , , ,

Del "Forrett til kveldens sending: Studiotime"

Legg igjen en kommentar