For en feiring!

Selvsagt har jeg gledet meg, og gleder jeg meg enda mer til onsdagens massive P3Sessions-feiring, når nå også Madrugada, Howl og Paperboys er lagt til på plakaten. Godbitene har allerede kommet på rekke og rad. Thom Hell, Katzenjammer, Real Ones, Marit Larsen og Thomas Dybdahl er allerede annonserte navn som skal spille på den arkitektoniske […]

Skrevet av:
Publisert 13:47 25 august, 2008

Paperboys

Selvsagt har jeg gledet meg, og gleder jeg meg enda mer til onsdagens massive P3Sessions-feiring, når nå også Madrugada, Howl og Paperboys er lagt til på plakaten.


Godbitene har allerede kommet på rekke og rad. Thom Hell, Katzenjammer, Real Ones, Marit Larsen og Thomas Dybdahl er allerede annonserte navn som skal spille på den arkitektoniske perlen Ingierstrand Bad førstkommende onsdag. På to scener – hvorav den ene er en finurlig integrert del av bygget – skal intimkonsertserien P3Session feire seg selv, artistene og publikum fem timer til ende. Og listen over flotte, norske artister hoper seg altså opp.

I helgen ble det annonsert at P3-favoritten Howl kommer, det samme gjør et av de viktigste norske banda de siste ti årene, Madrugada, og i dag ble Paperboys offentliggjort.

Jeg kan knapt vente med å få lose showet sammen med P3Sessions-veteran Kristin Winsents. Det blir en fryd å overlate scenen til mannen som har sluppet et av årets flotteste plater; Thom Hell. Gåsehuden har allerede ladet seg innfor å få høre Marit Larsens ”If A Song Could Get Me You” live for første gang, Madrugada kanskje for siste gang og Paperboys i ny tapning.

I morgen blir det siste navnet avslørt på P3morgen kl 09:30. Jeg kan avsløre såpass som at det bidrar til å heve feiringen ytterligere. For en fest, for en feiring, for en onsdag!
Og du. Det er fortsatt mulig å vinne billetter her.

Tags: , , , , , , , ,

Del "For en feiring!"
 

4 kommentarer på “For en feiring!”

 1. Ninanord sier:

  Gleder meg til direktesending!!!

 2. Olaf86 sier:

  Jeg tipper at det siste bandet er Heroes & Zeros. STemmer det?

 3. Svetlana sier:

  Jeg tipper det er Kaizers, DimDim ellr noe anna driiiit.

 4. Ruben sier:

  Muahahahaha.

Legg igjen en kommentar