Morten Harket og Ane Brun spiller for Haiti

Ingrid Olava, Thom Hell og Superfamily får følge av Morten Harket og Ane Brun på støttekonserten i Oslo for jordskjelvofrene. P3 sender konserten rett ut til deg som ikke får vært i Operaen. Før helga sto blant andre Elisabeth Andreassen i spissen for den norske artistdugnaden til inntekt for jordskjelvofrene på Haiti. Flere navn har […]

Skrevet av:
Publisert 10:39 21 januar, 2010

Overlevende etter jordskjelvet, Port-au-Prince (foto: Scanpix)

Ingrid Olava, Thom Hell og Superfamily får følge av Morten Harket og Ane Brun på støttekonserten i Oslo for jordskjelvofrene. P3 sender konserten rett ut til deg som ikke får vært i Operaen.

Før helga sto blant andre Elisabeth Andreassen i spissen for den norske artistdugnaden til inntekt for jordskjelvofrene på Haiti. Flere navn har kommet til – blant andre Morten Harket og Ane Brun.

I går ble det klart at P3 og NRK 1 sender konserten direkte.

Bekrefta artister:
Morten Harket, Ane Brun, Ingrid Olava, A1, Ole Paus, Valkyrien Allstars, Lars Lillo-Stenberg, Superfamily, Kurt Nilsen, Minor Majority, Thom Hell, Elisabeth Andreassen.

Representanter fra Musikkbyen Oslo, Gramart, Live Nation med flere organiserer konserten i Oslo – og er delvis en videreføring av aksjonen «Dugnad», opprettet etter tsunamien i 2005.
Alle inntektene går uavkorta til jordskjelvofrene i Haiti. De som er medlem på Facebook, kan følge med på dugnadssida der.

Publikum på Dugnad-konserten, Oslo, 2006 (foto: Scanpix)

(Saken er oppdatert etter som nye artister har kommet til.)

Tags: , , , , , , , , , , ,

Del "Morten Harket og Ane Brun spiller for Haiti"

Legg igjen en kommentar