Tom Petty spilte tidligere i sommer på Norwegian Wood. Foto: Jørn Gjersøe, NRK P3.

Tom Petty spilte tidligere i sommer på Norwegian Wood. Foto: Jørn Gjersøe, NRK P3.

Fikk nesten falsk Tom Petty i bryllupet

En ivrig brudgom betalte nesten en million kroner for å få «falsk» Tom Petty til å spille i bryllupet.

Skrevet av:
Publisert 9:50 7 august, 2012

Mange vil ha levende musikk til å akkompagnere brudevalsen når man gifter seg. Dette er gjerne et av mange biter i et stort puslespill når man planlegger et giftemål, men likevel noe som må gjøres om alt, for enkelte, skal bli perfekt.

Tom Petty på Norwegian Wood 2012. Foto: Jørn Gjersøe, NRK P3.

Amazon-direktøren fikk til slutt den ekte Tom Petty i bryllupet sitt. Her fra Pettys konsert på Norwegian Wood. Foto: Jørn Gjersøe, NRK P3.

Så også for Amazon-direktør Brian Valentine, dog i en noe større skala enn for de fleste andre. Han og hans utkårede var nemlig blitt forlovet under en konsert i juni 2010, der de hørte på samme mann som spilte på Norwegian Wood tidligere i år – Tom Petty.

Dermed ønsket Valentine å overraske sin kjære med å få nettopp ham til å spille i bryllupet deres, melder NME.

Han tok derfor kontakt med et bookingbyrå som hevdet de kunne skaffe artister som Tom Petty, Run-DMC eller Ludacris og betalte heftige 165.000 dollar, eller nesten én million norske kroner, i depositum.

Det viste seg imidlertid at bookingbyrået Lund Booking ikke bare hadde rent mel i posen. Chad ‘Chris’ Lund måtte nemlig mandag møte i retten, mistenkt for svindel, etter at FBI har etterforsket saken.

Det hele endte imidlertid godt for Brian Valentine. Han fikk nemlig til slutt booka Petty And The Heartbreakers, som spilte en hel konsert under bryllupet som fant sted i Seattle.

Se flere bilder fra Tom Pettys konsert på Norwegian Wood her:

Tags: , , ,

Del "Fikk nesten falsk Tom Petty i bryllupet"

Legg igjen en kommentar