Kronprins Haakon fikk endelig møte Admiral P. Foto: Youtube

Kronprins Haakon fikk endelig møte Admiral P. Foto: Youtube

Fikk møte sin norske reggaefavoritt

Kronprins Haakon har tidligere uttalt at han er stor fan av Admiral P. I går fikk han endelig møte reggaehelten på Øvingshotellet i Oslo.

Skrevet av:
Publisert 14:11 10 mai, 2012

I går var Fabian Stang og Kronprins Haakon på besøk hos Øvingshotellet i Oslo for å sjekke ut tilbudet hotellet har til unge lovende musikere. Kronprinsen benyttet samtidig muligheten til å møte sin norske reggaefavoritt, Admiral P.

Det var under en Lydverket-sending i fjor at Kronprinsen innrømmet sin begeistring for den norsk-zambiske reggaeartisten og hans monsterhit ”Snakke Litt”, som du kan se Kronprinsen snakke mer om her:

Kronprinsen ble imponert over Nico D sin suksess på Jamaica. Albumcover: Nico D - Coming in From the Cold

Kronprinsen ble imponert over Nico D sin suksess på Jamaica. Albumcover: Nico D – Coming in From the Cold

Og kanskje fikk Kronprinsen seg en ny reggaefavoritt i går? Kronprinsen ble i hvert fall svært fascinert av Nico D og hans suksess på Jamaica, og måtte spørre om hvordan han hadde fått til det.

- For meg kom hiten først, som igjen førte til at jeg fikk spille en del live der, sier Nico D.

- Så jeg har spilt en del på de store festivalene i Jamaica med over 10.000 publikummere, og hatt en nummer 1-hit der som er med på plata, fortsetter Nico D og understreker samtidig at det jamaicanske publikum er svært kresent.

- Det er jo helt utrolig, legger en begeistret Fabian Stang til.

Se Nico D og Admiral P spille for Kronprins Haakon her:

Nico D er i disse dager aktuell med debutalbumet Coming in From the Cold, og forklarte overfor Kronprisen og Fabian Stang at han synger på et språk som kalles Patois (uttales Patwah), som er en slags jamaicansk-engelsk.

Anmeldelse: Nico D – Coming in From the Cold

- Det må jo være veldig gøy å ha så stor suksess på Jamaica, spør Kronprisen?

- Ja, det er helt fantastisk, sier Nico D før klippet blir avbrutt.

Se videoen til «Soul Searching» her

Kronprinsen var tydelig fornøyd med besøket hos Øvingshotellet. Umiddelbart etter omvisningen og konserten twitret Kronprinsen følgende: ”Gøy å besøke Øvingshotellet. Proft tilbud til musikere på alle nivåer og i alle aldre som trenger et sted å øve.”

Se Kronprins Haakon møte Admiral P og Nico D her:

Tags: , , , ,

Del "Fikk møte sin norske reggaefavoritt"
 

1 kommentar på “Fikk møte sin norske reggaefavoritt”

  1. [...] er fanSuksessen til Admiral P skjøt fart med låta “Snakke litt” i 2011. Kronprins Haakon er uttalt fan, og låta lå 18 uker på VG-lista. Plutselig ble Admiral P gjenkjent på gata.Les: Kronprinsens [...]

Legg igjen en kommentar