Festivalskrøner=fete premier

Fortell oss om din festivalopplevelse i helga. Vinn premie!

Skrevet av:
Publisert 8:30 10 juli, 2009
Eksempel på alternativ festivalaktivitet (foto: NRK, Rashid Akrim)

Eksempel på alternativ festivalaktivitet (foto: NRK, Rashid Akrim)

Selv om Lydverket-redaksjonen tar en liten festivalpause etter Quart, Oslo Live og Roskilde, så er det ingen grunn til at du skal gjøre det samme. Fortell oss om dine festivalopplevelser fra helgen og du kan vinne en hel haug av plater.Norway Rock, Trænafestivalen, Midnattsrock, Kartfestivalen, Stavernfestivalen, Vikedal Roots Festival, Alofestivalen, Lamo Pønk Festival og Fotballflora er noen av arrangementene fra sør til nord som vi har registrert at går av stabelen i disse dager. Det betyr at artister som Deep Purple, In Flames, The Wombats, Kaizers Orchestra, Marit Larsen, TNT, W.A.S.P., Datarock, Ida Maria og en hel haug andre storheter skal spre musikalske opplevelser i stor skala.

Fortell oss om de beste og verste konsertene, campliv, matopplevelser og dokøer fra alle helgas festivaler. Skriv inn i kommentarfeltet under.  Avsenderen av det mest underholdende innlegget kan vente seg en fet bunke høyaktuelle skiver.

Les mer om sommerens festivaler i Lydverkets ultimate festivalguide. Og følg våre kolleager i P3Sommer sin ferd gjennom festivalnorge her.

Tags: , , , , , , , , ,

Del "Festivalskrøner=fete premier"
 

2 kommentarer på “Festivalskrøner=fete premier”

 1. Steffen sier:

  Roskilde i år, når jeg gikk feil hjem så jeg endte med å bruke nesten 2 timer på vei hjem fordi jeg hadde det gøy med å late som jeg var fra norsk radio og P3 til danskene og de andre på festivalen.

  Gikk rundt å interjuvet hundrevis av folk med et svart lekeballtre som flere folk trodde var en microfon samt at jeg gikk rundt med ørepropp og en bag så sa jeg at jeg var fra norsk radio. Interjuvet pågikk alltid med et ord først og flere ganger; Kartoffel? Prøvde noen å avslutte eller stikke avsluttet jeg med om noen ville gi noe til norsk radio altså P3. Jeg endte å få øl, sprit, vin, ei lykt, flere pins, kyss fra flere søte jenter og en sekk blant annet.

 2. Pernille sier:

  Siste dagen på hove våknet jeg opp i ett random telt med soveposen min innsmurt i shampoo, både innenfor og utenfor. Spørr meg ikke hvorfor. Og da vi dro, måtte jeg legge igjen soveposen, og en splitter ny oppblåsbar madrass, for jeg fikk f*** ikke opp lunta, dvs jeg fikk ikke ut lufta. Og jeg kunne ikke komme på en fullstappa lavprisekspress med en stor oppblåst madrass. 400 spenn rett i dass. 2 dager seinere dro jeg på Quarten med en splitter ny madrass og sovepose. Quarten var heeeeeeeeeeeelt anderledes enn Hove, i negativ forstand, det var utrolig liten camp og lite folk. Men stemninga på campen ble ikke mindre magisk av den grunn. Det finnes ikke noe bedre enn å våkne hver eneste morra av at fyren i partyteltet ved siden av skriker for full hals, litt små brisen: «vi skal lage ett helvette!!!!!», for så og ramle inn i teltet om natta og sovne til: «vi skaul laage et hælvetteee…*barf*». Magisk….
  Men høydepunktet fra begge festivalene må ha vært da jeg gikk på Jonathan Davis (vokalist i KoRn. Mitt FAVORITT band!!!) på gata midt i kristiandsand sentrum, dagen før konserten dems på Quart. Til slutt tørte jeg å stoppe han, og si hei. Jeg hadde nesten ikke stemme for jeg var veldig forkjøla, og to uker på festival sliter på stemmen.. Så han sa «what happend to your voice, darling?», jeg har aldri kjempa så mye i hele mitt liv for å få tilbake stemmen, Jeg skulle spøke litt og svarte hest : » I drank to much yesterday». Og han svarte bare «hell yeah!». Jeg fikk bilde med han, og levde på en sky i mange dager. På konserten dagen etterpå stod jeg helt foran ved gjerdet og jeg klarte å kjempe meg til Munky’s håndkle etter litt bitchslapping på noen andre jenter som prøvde det samme som meg. Vi stod igjen to stykker til slutt, jeg datt på bakken og hun dro meg etter bakken med håndkle, til slutt kom en vakt og splitta oss. Vi skulle avgjøre det med stein, saks, papir, og jeg vant med stein over saks!!!
  Nå sitter jeg igjen med halsbetennelse og store skrubbsår på knærne, men festivallivet er absolutt verdt det.

Legg igjen en kommentar