Festcovers og kammertronica

Amerikanske Hayseed Dixie prøver seg på det norske sprog, vi sporer opp et ferskt stykke melodibøffing, anmelder splitter nye plater og sjekker stemninga når diskJokkes space disco blir kammermusikk. Vi har spandert diskJokke tidligere, og nylig fikk ingen ringere enn Det norske kammerorkester også gleden av den norske artistens musikk. De spilte den på sitt vis, rett og slett, sammen […]

Skrevet av:
Publisert 15:47 2 februar, 2009
Hayseed Dixie. Foto: myspace.com/hsdx

Hayseed Dixie. Foto: myspace.com/hsdx

Amerikanske Hayseed Dixie prøver seg på det norske sprog, vi sporer opp et ferskt stykke melodibøffing, anmelder splitter nye plater og sjekker stemninga når diskJokkes space disco blir kammermusikk.

Vi har spandert diskJokke tidligere, og nylig fikk ingen ringere enn Det norske kammerorkester også gleden av den norske artistens musikk. De spilte den på sitt vis, rett og slett, sammen med komposisjoner av Grieg og Bach. Vi avla diskJokke visitt, og sjekket temeraturen kvelden før urfremføringen.

Den amerikanske kvartetten Hayseed Dixie har gjort karriere og skapt stor feststemning med bluegrassversjoner av andres låter i tillegg til egen musikk. I kveld spiller de lystige herrene begge deler i Lydverkets studio, deriblant en låt på norsk.

Lydverkets anmelder Marius Asp vurderer de nye platene til A Camp og deLillos.

I vår ferske spalte Melodibøffing og riffrapping setter vi lupen på en av helgens MGP-låter, som har forsynt seg av en 90-tallshit.

Tags: , , , ,

Del "Festcovers og kammertronica"

Legg igjen en kommentar