Fest hardcore!

Fest hardcore!

Det skal hardcorefestes i Bergen og Trondheim i helga. Like Rats From a Sinking Ship varmet opp hos oss.

Skrevet av:
Publisert 12:10 8 april, 2011

Norge har to hovedsteder denne helgen. I hvert fall om slikt avgjøres av hvor det frodigste tilbudet konserter med forholdsvis ferske norske, hardcore-relaterte band spiller.

I Trondheim fredag og lørdag spiller blant andre Dyst og Jeroan Drive for både de over og under 18 på Trondheim Hardcore Fest. Det er imidlertid på Bergen Hardcore Fest i kveld at Like Rats From A Sinking Ship deler scene med blant annet Social Suicide.

Like Rats… stakk innom Lydverket P3s studio denne uka, og stappa det fullt av instrumenter for å spille live. Først måtte albumdebutantene fortelle hvem av dem som hater punkere:

Like Rats int 1 punkhat Lydv

Tross nestenulykker, nihilistpunkere og savnede nøtter har Like Rats… maktet å spille inn og nylig gi ut albumdebuten sin We Get Along Like A House On Fire. Plata er innspilt i Athletic Sound i Østfold-perlen Halden. Bak miksepulten og i produsentstolen sitter Alex Newport, tidligere medlem av sludgekjekkasene Fudge Tunnel og produsent for en lang liste band med volumet på 11. Alex stod øverst på ønskelista til den norske trioen også:

Like Rats int 2 produsenten Lydv

Like Rats From A Sinking Ship fulgte trendrådene til Per Sundnes, og valgte bort bassen. Det gjorde de også da de besøkte oss i studio. Hør rottene spille «Mørketid»:

Like Rats Morketid live Lydverket

Les også:
Hardt nytt fra vest
I studio med Social Suicide

Tags: , ,

Del "Fest hardcore!"
 

2 kommentarer på “Fest hardcore!”

  1. Kris sier:

    LOL.

    Sist SS spilte på Lydverket hørtes vokalisten it som en dårlig kopi av Count Grishnackh.

  2. KalleKanon sier:

    SS har aldri spilt live i lydverket

Legg igjen en kommentar